De Ophelia-meisjes (e-Book)

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Jane Healey

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de zomer van 1973 verblijft Ruth samen met haar vier beste vriendinnen een paar maanden in het landhuis van haar familie. De tieners zijn bezeten van de tragische vrouwen in de beroemde prerafaëlitische schilderijen. De zomer is lang en warm, en hun fantasieën worden langzaam maar zeker minder onschuldig. Vierentwintig jaar later is Ruth getrouwd en heeft ze drie kinderen. Als haar vader overlijdt besluit het gezin om in het landhuis te gaan wonen. Op een dag komt Stuart, een oude vriend van Ruth, op bezoek en raakt haar zeventienjarige dochter Maeve betoverd door deze knappe fotograaf. Maeves kalverliefde heeft grote gevolgen, en het zal niet lang duren of de geheimen uit het verleden van haar moeder worden onthuld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jane Healey
Uitgever
Cargo
ISBN
9789403173214
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2022
Bestandsgrootte
1506967 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Beschrijving

In de zomer van 1973 verblijft Ruth samen met haar vier beste vriendinnen een paar maanden in het landhuis van haar familie. De tieners zijn bezeten van de tragische vrouwen in de beroemde prerafaëlitische schilderijen. De zomer is lang en warm, en hun fantasieën worden langzaam maar zeker minder onschuldig.
Vierentwintig jaar later is Ruth getrouwd en heeft ze drie kinderen. Als haar vader overlijdt besluit het gezin om in het landhuis te gaan wonen. Op een dag komt Stuart, een oude vriend van Ruth, op bezoek en raakt haar zeventienjarige dochter Maeve betoverd door deze knappe fotograaf. Maeves kalverliefde heeft grote gevolgen, en het zal niet lang duren of de geheimen uit het verleden van haar moeder worden onthuld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jane Healey
Uitgever
Cargo
ISBN
9789403173214
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2022
Bestandsgrootte
1506967 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416