De ontkieming (e-Book)

Prijs € 7,00
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Lucie Rijpstra

Adobe PDF | Januari 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'De ontkieming' is deel III van de Spirituele Gids voor jouw vrouwelijke energie. Ruim tien jaar geleden schreef ik, Lucie Rijpstra, vier verhalen, nog niet begrijpende welke bedoeling ze hadden. Ik wist wel dat ze bijzonder waren. Ieder verhaal heeft een moraal, een diepere betekenis. Ze lagen al die tijd te wachten. Tot mijn verbazing vertellen deze verhalen samen precies waar ik de afgelopen jaren over ben gaan schrijven. Ze bleken 'de ontkieming' te zijn voor het boek 'Zodra je het kunt voelen, kun je het ontvangen'! Dit derde deel is het kindsdeel. Het had twee ouders (deel I en II) nodig had om geboren te kunnen worden, in de vorm van een e-book. Het is niet te vergelijken met de eerste twee delen van de Spirituele Gids voor jouw vrouwelijke energie. Het is kleiner en inhoudelijk anders geschreven. Toch is het in de kern gelijk. Het komt naar je toe en helpt je te voelen wat je kunt gaan ontvangen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lucie Rijpstra
Uitgever
Booklight
ISBN
9789492595393
Formaat
Adobe PDF
Publicatiedatum
Januari 2023
Bestandsgrootte
942099 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
44

Beschrijving

'De ontkieming' is deel III van de Spirituele Gids voor jouw vrouwelijke energie.
Ruim tien jaar geleden schreef ik, Lucie Rijpstra, vier verhalen, nog niet begrijpende welke bedoeling ze hadden. Ik wist wel dat ze bijzonder waren. Ieder verhaal heeft een moraal, een diepere betekenis. Ze lagen al die tijd te wachten. Tot mijn verbazing vertellen deze verhalen samen precies waar ik de afgelopen jaren over ben gaan schrijven. Ze bleken 'de ontkieming' te zijn voor het boek 'Zodra je het kunt voelen, kun je het ontvangen'!
Dit derde deel is het kindsdeel. Het had twee ouders (deel I en II) nodig had om geboren te kunnen worden, in de vorm van een e-book. Het is niet te vergelijken met de eerste twee delen van de Spirituele Gids voor jouw vrouwelijke energie. Het is kleiner en inhoudelijk anders geschreven. Toch is het in de kern gelijk. Het komt naar je toe en helpt je te voelen wat je kunt gaan ontvangen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lucie Rijpstra
Uitgever
Booklight
ISBN
9789492595393
Formaat
Adobe PDF
Publicatiedatum
Januari 2023
Bestandsgrootte
942099 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
44