De ontbieder (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Juliet Marillier

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Niet veel meer dan een jaar geleden leerde Neryn voor het eerst haar krachten kennen en was de rebellenbasis van Schaduwrots nog slechts een vage droom. Nu is zij het geheime wapen geworden van de rebellen, en hun enige hoop op overleven in de geplande hinderlaag van koning Keldec bij Zomerfort. Het lot van Alban ligt in Neryns handen, maar voordat ze klaar is voor de bloedige strijd die gaat volgen, moet ze eerst op zoek naar de twee Hoeders die haar meer over haar krachten kunnen leren. Ondertussen wekt Flint, als spion aan het hof van de koning, achterdocht op de verkeerde plekken. En deze keer staat er extra veel op het spel, waaronder de kans voor Flint en Neryn om eindelijk samen te zijn. De Australische schrijfster Juliet Marillier verwierf met haar Zeven Wateren-boeken wereldwijd een miljoenenpubliek. Met Verboden magie koos zij voor het Grote Avontuur en begon ze aan een nieuwe fase in haar toch al indrukwekkende schrijverscarrière. Na Ravenvlucht, is er nu eindelijk de spannende conclusie van Neryns avontuur met De Ontbieder.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Juliet Marillier
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024560684
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2015
Bestandsgrootte
1036058 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Niet veel meer dan een jaar geleden leerde Neryn voor het eerst haar krachten kennen en was de rebellenbasis van Schaduwrots nog slechts een vage droom. Nu is zij het geheime wapen geworden van de rebellen, en hun enige hoop op overleven in de geplande hinderlaag van koning Keldec bij Zomerfort.

Het lot van Alban ligt in Neryns handen, maar voordat ze klaar is voor de bloedige strijd die gaat volgen, moet ze eerst op zoek naar de twee Hoeders die haar meer over haar krachten kunnen leren.
Ondertussen wekt Flint, als spion aan het hof van de koning, achterdocht op de verkeerde plekken. En deze keer staat er extra veel op het spel, waaronder de kans voor Flint en Neryn om eindelijk samen te zijn.

De Australische schrijfster Juliet Marillier verwierf met haar Zeven Wateren-boeken wereldwijd een miljoenenpubliek. Met Verboden magie koos zij voor het Grote Avontuur en begon ze aan een nieuwe fase in haar toch al indrukwekkende schrijverscarrière. Na Ravenvlucht, is er nu eindelijk de spannende conclusie van Neryns avontuur met De Ontbieder.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Juliet Marillier
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024560684
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2015
Bestandsgrootte
1036058 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig