De onschuld van een dame (e-Book)

€ 7,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Stephanie Laurens

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voor fans van BridgertonOnder zijn hoede is haar onschuld veilig... maar wil ze dat eigenlijk wel?Na een lange eenzame reis vanuit Italië komt Georgiana Hartley eindelijk aan op het landgoed van haar oom. In plaats van een hartelijk welkom wacht haar echter alarmerend nieuws: haar oom is dood, en in zijn plaats treft ze haar neef Charles aan. Die wil niets liever dan met Georgiana trouwen – en als het goedschiks niet lukt, dan moet het maar kwaadschiks.Als zijn opdringerigheid haar te veel wordt, besluit ze midden in de nacht te vluchten, maar waar moet ze heen? Uit pure wanhoop klopt ze aan bij het eerste huis in de buurt: Castlewick. Daar woont de imponerende Dominic Ridgeley, Lord Alton, die na één blik op de jonge vrouw met de honingblonde haren besluit haar onder zijn hoede te nemen als gezelschapsdame van zijn zus.Een besluit dat voor de felbegeerde vrijgezel haast nog grotere gevolgen heeft dan voor Georgiana...

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stephanie Laurens
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402762488
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2021
Bestandsgrootte
426096 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
226

Beschrijving

Voor fans van Bridgerton
Onder zijn hoede is haar onschuld veilig... maar wil ze dat eigenlijk wel?

Na een lange eenzame reis vanuit Italië komt Georgiana Hartley eindelijk aan op het landgoed van haar oom. In plaats van een hartelijk welkom wacht haar echter alarmerend nieuws: haar oom is dood, en in zijn plaats treft ze haar neef Charles aan. Die wil niets liever dan met Georgiana trouwen – en als het goedschiks niet lukt, dan moet het maar kwaadschiks.

Als zijn opdringerigheid haar te veel wordt, besluit ze midden in de nacht te vluchten, maar waar moet ze heen? Uit pure wanhoop klopt ze aan bij het eerste huis in de buurt: Castlewick. Daar woont de imponerende Dominic Ridgeley, Lord Alton, die na één blik op de jonge vrouw met de honingblonde haren besluit haar onder zijn hoede te nemen als gezelschapsdame van zijn zus.

Een besluit dat voor de felbegeerde vrijgezel haast nog grotere gevolgen heeft dan voor Georgiana...

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stephanie Laurens
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402762488
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2021
Bestandsgrootte
426096 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
226