De onbekenden (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Cristina Henriquez

EPUB met digitaal watermerk | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als de vijftienjarige Maribel Rivera een zwaar ongeluk krijgt, blijken de medische voorzieningen in Mexico niet toereikend om haar te helpen. Haar ouders besluiten om naar de Verenigde Staten te reizen in de hoop dat Maribel daar wel volledig kan herstellen. Ze komen terecht in een gemeenschap van andere immigranten en vluchtelingen. De ontluikende liefde tussen Maribel en buurjongen Mayor Toro brengt de verhalen van hun beider families samen en onthult de drijfveren en de kracht van mensen die alles hebben opgegeven voor een nieuw leven.   De onbekenden is een actuele en belangrijke literaire roman over dromen en hoop, en de zoektocht naar een nieuw leven in een ander land. Uitgeroepen tot Boek van het Jaar door The New York Times, The Washington Post, NPR, The Daily Beast, Oprah.com, Library Journal, BookPage en Amazon.com.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cristina Henriquez
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023494546
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2015
Bestandsgrootte
1071638 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
223

Beschrijving

Als de vijftienjarige Maribel Rivera een zwaar ongeluk krijgt, blijken de medische voorzieningen in Mexico niet toereikend om haar te helpen. Haar ouders besluiten om naar de Verenigde Staten te reizen in de hoop dat Maribel daar wel volledig kan herstellen. Ze komen terecht in een gemeenschap van andere immigranten en vluchtelingen. De ontluikende liefde tussen Maribel en buurjongen Mayor Toro brengt de verhalen van hun beider families samen en onthult de drijfveren en de kracht van mensen die alles hebben opgegeven voor een nieuw leven.  

De onbekenden is een actuele en belangrijke literaire roman over dromen en hoop, en de zoektocht naar een nieuw leven in een ander land.

Uitgeroepen tot Boek van het Jaar door The New York Times, The Washington Post, NPR, The Daily Beast, Oprah.com, Library Journal, BookPage en Amazon.com.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cristina Henriquez
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023494546
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2015
Bestandsgrootte
1071638 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
223