De ogen van de sjeik (e-Book)

€ 4,49
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Sharon Kendrick

EPUB met digitaal watermerk | April 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vanaf het moment waarop de indrukwekkende prins Khalim van Maraban haar op een bruiloft ten dans vraagt, beseft Rose dat ze in gevaar is. De sjeik windt namelijk geen doekjes om wat hij wil - en wie. En hoewel haar afwijzing hem duidelijk verrast, laat hij zich niet zo gemakkelijk ontmoedigen. Tot haar verbazing huurt hij haar in om een nieuwe manager te zoeken voor zijn olieraffinaderij!Niet dat Khalim haar daarna als een werknemer behandelt, integendeel! Ze voelt zich haast een prinses wanneer ze in zijn privéjet naar zijn woestijnpaleis wordt gebracht. Toch moet ze zich blijven voorhouden dat lang-en-gelukkig niet voor hen weggelegd is. Want ooit zal hij zijn plicht vervullen en een geschikte bruid trouwen - en dat kan zij niet zijn...Dit verhaal is eerder verschenen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sharon Kendrick
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402546170
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
727898 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
133

Beschrijving

Vanaf het moment waarop de indrukwekkende prins Khalim van Maraban haar op een bruiloft ten dans vraagt, beseft Rose dat ze in gevaar is. De sjeik windt namelijk geen doekjes om wat hij wil - en wie. En hoewel haar afwijzing hem duidelijk verrast, laat hij zich niet zo gemakkelijk ontmoedigen. Tot haar verbazing huurt hij haar in om een nieuwe manager te zoeken voor zijn olieraffinaderij!
Niet dat Khalim haar daarna als een werknemer behandelt, integendeel! Ze voelt zich haast een prinses wanneer ze in zijn privéjet naar zijn woestijnpaleis wordt gebracht. Toch moet ze zich blijven voorhouden dat lang-en-gelukkig niet voor hen weggelegd is. Want ooit zal hij zijn plicht vervullen en een geschikte bruid trouwen - en dat kan zij niet zijn...
Dit verhaal is eerder verschenen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sharon Kendrick
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402546170
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
727898 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
133