De notenkraker Tsjaikovski (groot)

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Pjotr Iljitsj Tsjaikovski

Hardback | December 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Onze serie klassieke-muziekboekjes-met-cd, die de grootste namen uit de kinderboeken- en muziekwereld samenbrengt, wordt alom geroemd vanwege de mooie muziekopnamen, de schitterende illustraties en de verzorgde uitgave. In de afgelopen jaren bleek er veel vraag te zijn naar een grotere versie op prentenboekformaat, waardoor de prachtige illustraties nog meer tot hun recht zouden komen en de verhalen achter de muziek voor kinderen nog aansprekender zouden worden. Met trots kondigen wij nu o.a. De Notenkraker in een geheel herziene vormgeving en op groot formaat aan.De Notenkraker, met de onvolprezen muziek van Pjotr Tsjaikovski, wordt uitgevoerd door het Kirov Orkest uit Sint-Petersburg, gedirigeerd door Valery Gergiev. Het verhaal wordt voorgelezen door Jenny Arean en is bewerkt en geïllustreerd door Harmen van Straaten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Pjotr Iljitsj Tsjaikovski
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025748425
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

Onze serie klassieke-muziekboekjes-met-cd, die de grootste namen uit de kinderboeken- en muziekwereld samenbrengt, wordt alom geroemd vanwege de mooie muziekopnamen, de schitterende illustraties en de verzorgde uitgave. In de afgelopen jaren bleek er veel vraag te zijn naar een grotere versie op prentenboekformaat, waardoor de prachtige illustraties nog meer tot hun recht zouden komen en de verhalen achter de muziek voor kinderen nog aansprekender zouden worden. Met trots kondigen wij nu o.a. De Notenkraker in een geheel herziene vormgeving en op groot formaat aan.
De Notenkraker, met de onvolprezen muziek van Pjotr Tsjaikovski, wordt uitgevoerd door het Kirov Orkest uit Sint-Petersburg, gedirigeerd door Valery Gergiev. Het verhaal wordt voorgelezen door Jenny Arean en is bewerkt en geïllustreerd door Harmen van Straaten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Pjotr Iljitsj Tsjaikovski
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025748425
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32