De nieuwe arme

blijven lachen in tijden van nood

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Sascha Meyer

Paperback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Gescheiden, baan kwijt, ex-man die geen alimentatie meer kan betalen en drie opgroeiende pubers. Zo kwam Sascha Meyer bij de Voedselbank terecht.Openhartig vertelt ze over haar bestaan als arme sloeber die ooit zo'n succesvolle freelance-carrière had als styliste en journaliste. Dat doet ze geestig en zonder medelijden, maar juist daardoor weet ze je diep te raken. 'Het etentje is bij mij. Nu moet ik met de billen bloot. Ik wil niet kunnen vrijdagavond, maar dat durf ik niet te zeggen. Ik kan namelijk wel, alleen heb ik geen budget voor vriendinnen. Ik kan geen honderd euro betalen voor een avondje lekkernijen. Ik ben namelijk bij de Voedselbank. Ik probeer me al twee jaar te drukken voor deze etentjes omdat ik geen geld heb voor extra's. Wel kon ik altijd bij hen komen, omdat ik me er dan vanaf kon maken met een bosje bloemen van drie euro, of liever twee bossen voor vijf euro, dan had ik van de helft zelf ook nog een week plezier. Nu moet ik het wel zeggen. Het kan bij mij, maar ik kan het niet betalen. Het lijkt voor niemand verder een probleem te zijn.Het wordt als een feit geaccepteerd en er wordt verder niet doorgevraagd. Ik voel me respectvol behandeld.'

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sascha Meyer
Uitgever
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
ISBN
9789461560971
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Gescheiden, baan kwijt, ex-man die geen alimentatie meer kan betalen en drie opgroeiende pubers. Zo kwam Sascha Meyer bij de Voedselbank terecht.

Openhartig vertelt ze over haar bestaan als arme sloeber die ooit zo'n succesvolle freelance-carrière had als styliste en journaliste. Dat doet ze geestig en zonder medelijden, maar juist daardoor weet ze je diep te raken.

'Het etentje is bij mij. Nu moet ik met de billen bloot. Ik wil niet kunnen vrijdagavond, maar dat durf ik niet te zeggen. Ik kan namelijk wel, alleen heb ik geen budget voor vriendinnen. Ik kan geen honderd euro betalen voor een avondje lekkernijen. Ik ben namelijk bij de Voedselbank. Ik probeer me al twee jaar te drukken voor deze etentjes omdat ik geen geld heb voor extra's. Wel kon ik altijd bij hen komen, omdat ik me er dan vanaf kon maken met een bosje bloemen van drie euro, of liever twee bossen voor vijf euro, dan had ik van de helft zelf ook nog een week plezier. Nu moet ik het wel zeggen. Het kan bij mij, maar ik kan het niet betalen. Het lijkt voor niemand verder een probleem te zijn.
Het wordt als een feit geaccepteerd en er wordt verder niet doorgevraagd. Ik voel me respectvol behandeld.'

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sascha Meyer
Uitgever
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
ISBN
9789461560971
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig