De nacht van hun leven / Miljonair in de hoofdrol / Web van liefde (e-Book)

€ 6,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Emma Darcy, Ally Blake, Trish Wylie

EPUB met digitaal watermerk | September 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De nacht van hun levenAmy’s leven staat op zijn kop… Haar verloofde heeft haar verlaten, ze is de helft van haar bezittingen kwijt en ze blijft achter met een torenhoge huur. Tot haar eigen verbazing zoekt ze troost in de armen van haar baas, de onmogelijk knappe Jake. Een rendez-vous met een staartje, zo blijkt… Miljonair in de hoofdrolLara heeft die baan bij een datingshow echt nodig… Zozeer, dat ze belooft nooit meer iets anders te wensen. Maar wanneer ze wordt aangenomen, komt er juist nog een wens bij, want ze heeft haar oog laten vallen op Adam, producer, sexy multimiljonair… en overtuigd vrijgezel! Web van liefdeMaggie heeft een contactadvertentie geplaatst! Net nu Sean dacht dat hun vriendschap opbloeide tot echte liefde. Hij besluit haar zoektocht naar de ware nauwlettend te volgen. Als Romeo34 weet hij haar via internet interessante ontboezemingen te ontlokken. Maar of hij ook haar hart op deze manier kan winnen? 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Emma Darcy, Ally Blake, Trish Wylie
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402549386
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2020
Bestandsgrootte
1164548 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
367

Beschrijving

De nacht van hun leven
Amy’s leven staat op zijn kop…
 
Haar verloofde heeft haar verlaten, ze is de helft van haar bezittingen kwijt en ze blijft achter met een torenhoge huur. Tot haar eigen verbazing zoekt ze troost in de armen van haar baas, de onmogelijk knappe Jake. Een rendez-vous met een staartje, zo blijkt…
 
Miljonair in de hoofdrol
Lara heeft die baan bij een datingshow echt nodig…
 
Zozeer, dat ze belooft nooit meer iets anders te wensen. Maar wanneer ze wordt aangenomen, komt er juist nog een wens bij, want ze heeft haar oog laten vallen op Adam, producer, sexy multimiljonair… en overtuigd vrijgezel!
 
Web van liefde
Maggie heeft een contactadvertentie geplaatst!
 
Net nu Sean dacht dat hun vriendschap opbloeide tot echte liefde. Hij besluit haar zoektocht naar de ware nauwlettend te volgen. Als Romeo34 weet hij haar via internet interessante ontboezemingen te ontlokken. Maar of hij ook haar hart op deze manier kan winnen?

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Emma Darcy, Ally Blake, Trish Wylie
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402549386
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2020
Bestandsgrootte
1164548 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
367