De moord op Roger Ackroyd (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Agatha Christie

EPUB met digitaal watermerk | December 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Agatha Christie, De moord op Roger Ackroyd Het dorp King's Abbot wordt opgeschrikt door twee plotselinge sterfgevallen: de dood van de mooie mevrouw Ferrars en de moord op de rijkste man van het dorp, Roger Ackroyd. Direct komen er allerlei verhalen los. Al het geroddel, maar ook de feiten die de politie ontdekt, worden door de dorpsarts nauwkeurig verzameld en opgetekend. Maar voor de oplossing van het raadsel zorgt een man die nog maar net in het dorp woont: Hercule Poirot! Agatha Christie (1890-1976) wordt vaak de 'koningin van de misdaad' genoemd. En al even beroemd als zijzelf werden haar scheppingen: de Belgische detective Hercule Poirot, de slimme oude Miss Marple en het speurderspaar Tommy en Tuppence Meer dan 600 leden van de Britse Crime Writers' Association hebben Agatha Christie in november 2013 verkozen tot beste misdaadauteur aller tijden. De moord of Roger Ackroyd van dezelfde Christie is de beste misdaadroman ooit geschreven. Het onderzoek onder thrillerschrijvers vond plaats ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van het schrijversgenootschap.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Agatha Christie
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021810430
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2013
Bestandsgrootte
958018 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
199

Beschrijving

Agatha Christie, De moord op Roger Ackroyd

Het dorp King's Abbot wordt opgeschrikt door twee plotselinge sterfgevallen: de dood van de mooie mevrouw Ferrars en de moord op de rijkste man van het dorp, Roger Ackroyd.
Direct komen er allerlei verhalen los. Al het geroddel, maar ook de feiten die de politie ontdekt, worden door de dorpsarts nauwkeurig verzameld en opgetekend.

Maar voor de oplossing van het raadsel zorgt een man die nog maar net in het dorp woont: Hercule Poirot!

Agatha Christie (1890-1976) wordt vaak de 'koningin van de misdaad' genoemd. En al even beroemd als zijzelf werden haar scheppingen: de Belgische detective Hercule Poirot, de slimme oude Miss Marple en het speurderspaar Tommy en Tuppence

Meer dan 600 leden van de Britse Crime Writers' Association hebben Agatha Christie in november 2013 verkozen tot beste misdaadauteur aller tijden.
De moord of Roger Ackroyd van dezelfde Christie is de beste misdaadroman ooit geschreven. Het onderzoek onder thrillerschrijvers vond plaats ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van het schrijversgenootschap.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Agatha Christie
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021810430
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2013
Bestandsgrootte
958018 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
199