De moord op mijn vader (e-Book)

Prijs € 7,49

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Carina Bergfeldt

EPUB met digitaal watermerk | December 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Twee bevroren voeten steken uit boven het ijs van het Simsjönmeer. Ze zijn van Elisabeth Hjort, een jonge moeder die al enkele tijd spoorloos verdwenen was. Alle aanwijzingen wijzen in de richting van een geweldsdelict. Voor rechercheur Anna Eiler roept de mysterieuze moord onplezierige herinneringen op aan het verleden en voor de journalisten van de lokale krant vormt de zaak een welkome afleiding van de januaristilte. Verslaggevers Julia Almliden en Ing-Marie Andersson duiken beiden in het dossier en raken steeds meer betrokken bij de opmerkelijke geschiedenis van Elisabeth Hjort. Op hetzelfde moment wordt er elders in de stad met de grootste nauwkeurigheid gewerkt aan het plannen van de perfecte moord. De moordenaar-in-spe put inspiratie uit de tv-serie Dexter…

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carina Bergfeldt
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044970302
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2013
Bestandsgrootte
2737718 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
373

Beschrijving

Twee bevroren voeten steken uit boven het ijs van het Simsjönmeer. Ze zijn van Elisabeth Hjort, een jonge moeder die al enkele tijd spoorloos verdwenen was. Alle aanwijzingen wijzen in de richting van een geweldsdelict.
Voor rechercheur Anna Eiler roept de mysterieuze moord onplezierige herinneringen op aan het verleden en voor de journalisten van de lokale krant vormt de zaak een welkome afleiding van de januaristilte. Verslaggevers Julia Almliden en Ing-Marie Andersson duiken beiden in het dossier en raken steeds meer betrokken bij de opmerkelijke geschiedenis van Elisabeth Hjort.
Op hetzelfde moment wordt er elders in de stad met de grootste nauwkeurigheid gewerkt aan het plannen van de perfecte moord. De moordenaar-in-spe put inspiratie uit de tv-serie Dexter…

25-mei-2014

Mike van Barneveld

Sterke debuutthriller

‘De moord op mijn vader’ is een haast ongekend debuut van Carina Bergfeldt. Het is een thriller die erg makkelijk wegleest en je volledig in het verhaal houdt. Aan de ene kant komt dat doordat Bergfeldt een hele prettige manier van schrijven heeft, maar aan de andere kant heeft dit ook te maken met de originele insteek van dit verhaal. Ze gaat te werk zoals menig kijker waarschijnlijk ook te werk zou gaan. Series als CSI en Dexter worden geanalyseerd en dode varkens worden gebruikt om na te gaan wat er gebeurt als je een mens in stukken hakt. Een spannend doch zeer uitgekiend verhaal glijdt tijdens het lezen onder je ogen vandaan. Heerlijk! Deze thriller is niet van wereldklasse, maar absoluut beter dan gemiddeld. Hierdoor zit het verhaal rond de vier sterren, maar raakt het af en toe de kwaliteit die een vijf sterren boek in zich heeft. Het ogenschijnlijke gemak waarmee deze thriller is geschreven zegt veel. Het kan bijna niet anders of we gaan in de toekomst nog veel van Carina Bergfeldt horen. Ik kijk er in ieder geval erg naar uit. Vier dikke sterren voor ‘De moord op mijn vader’.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carina Bergfeldt
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044970302
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2013
Bestandsgrootte
2737718 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
373