De monteur (e-Book)

Achter de schermen in de pitstraat

Prijs € 10,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Marc Priestley

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de pitstraat van de Formule 1 ligt de druk altijd ongekend hoog. De aandacht gaat daarbij vaak uit naar de coureurs, maar zonder de technische kennis, vastberadenheid en stressbestendigheid van de monteurs zouden coureurs nooit het podium halen. Dit zijn de mensen die een wereldkampioen maken of breken: elke fout kan cruciaal puntenverlies opleveren. Dat betekent niet dat de monteurs alleen fulltime hardwerkende mecaniciens zijn die dag in, dag uit niets anders doen dan aan de auto sleutelen, in windtunnels staan en big data verwerken. Ze weten zich ook buiten het werk uitstekend te vermaken. Of het nou feestjes zijn op luxe jachten in Monaco, of wilde fotomomenten in een stuntvliegtuig: ook naast de baan leven ze in een wereld vol adrenaline.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marc Priestley
Uitgever
Volt
ISBN
9789021416564
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2019
Bestandsgrootte
1793937 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

In de pitstraat van de Formule 1 ligt de druk altijd ongekend hoog. De aandacht gaat daarbij vaak uit naar de coureurs, maar zonder de technische kennis, vastberadenheid en stressbestendigheid van de monteurs zouden coureurs nooit het podium halen. Dit zijn de mensen die een wereldkampioen maken of breken: elke fout kan cruciaal puntenverlies opleveren.
Dat betekent niet dat de monteurs alleen fulltime hardwerkende mecaniciens zijn die dag in, dag uit niets anders doen dan aan de auto sleutelen, in windtunnels staan en big data verwerken. Ze weten zich ook buiten het werk uitstekend te vermaken. Of het nou feestjes zijn op luxe jachten in Monaco, of wilde fotomomenten in een stuntvliegtuig: ook naast de baan leven ze in een wereld vol adrenaline.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marc Priestley
Uitgever
Volt
ISBN
9789021416564
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2019
Bestandsgrootte
1793937 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240