De laatste zomerdag (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Shari Low

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bestsellerauteur Shari Low is terug met een briljant boek over liefde, het leven en vriendschap. Zal een toevallige ontmoeting tussen vier vreemden op dezelfde vlucht hun leven veranderen?Bernadette Manson ontsnapt aan haar controlerende man en gaat voor het eerst in haar nieuwe leven op een luxe vakantie. Maar is ze sterk genoeg om alleen te reizen, als haar beste vriendin afzegt?Tadgh Donovan staat op het punt om naar zijn bruiloft te vliegen als hij een schokkend berichtje leest. Heeft zijn aanstaande bruid haar trouwgeloften geschreven... of al gebroken?Hayley Ford is de vrouw van een vooraanstaand vruchtbaarheidsspecialist, maar hun pogingen om zwanger te raken heeft hun huwelijk bijna kapot gemaakt. Kan een reis naar de zon hun relatie redden, of zal haar huwelijk stranden?Dev Robbins steekt de oceaan over om de vrouw op te sporen op wie hij verliefd werd; het was liefde op het eerste gezicht. Wordt het een enkele reis naar een gelukkig leven, of een retour naar zijn vrijgezellenbestaan?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Shari Low
Uitgever
Boldwood Books
ISBN
9789044395457
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2024
Bestandsgrootte
5063880 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
249

Beschrijving

Bestsellerauteur Shari Low is terug met een briljant boek over liefde, het leven en vriendschap. Zal een toevallige ontmoeting tussen vier vreemden op dezelfde vlucht hun leven veranderen?

Bernadette Manson ontsnapt aan haar controlerende man en gaat voor het eerst in haar nieuwe leven op een luxe vakantie. Maar is ze sterk genoeg om alleen te reizen, als haar beste vriendin afzegt?

Tadgh Donovan staat op het punt om naar zijn bruiloft te vliegen als hij een schokkend berichtje leest. Heeft zijn aanstaande bruid haar trouwgeloften geschreven... of al gebroken?

Hayley Ford is de vrouw van een vooraanstaand vruchtbaarheidsspecialist, maar hun pogingen om zwanger te raken heeft hun huwelijk bijna kapot gemaakt. Kan een reis naar de zon hun relatie redden, of zal haar huwelijk stranden?

Dev Robbins steekt de oceaan over om de vrouw op te sporen op wie hij verliefd werd; het was liefde op het eerste gezicht. Wordt het een enkele reis naar een gelukkig leven, of een retour naar zijn vrijgezellenbestaan?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Shari Low
Uitgever
Boldwood Books
ISBN
9789044395457
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2024
Bestandsgrootte
5063880 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
249