De laatste neanderthaler (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Claire Cameron

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Meer dan 40.000 jaar geleden probeert een jonge, zwangere neanderthalervrouw te overleven tijdens een strenge winter en dreigende hongersnood. Haar familie is verdwenen en ze is ten dode opgeschreven als ze niet een nieuwe groep soortgenoten vindt die haar wil opnemen. Haar zoektocht is verweven met het verhaal van de zwangere archeologe Rosamund, die een opzienbarende ontdekking doet als ze een graf blootlegt waarin de overblijfselen van een neanderthaler en een homo sapiens naast elkaar zijn begraven. Claire Cameron baseerde zich voor De laatste neanderthaler op de laatste antropologische en archeologische onderzoeken, en schetst daarmee een geloofwaardig beeld van de nadagen van de neanderthalers.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Claire Cameron
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023468790
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2017
Bestandsgrootte
1183159 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Meer dan 40.000 jaar geleden probeert een jonge, zwangere neanderthalervrouw te overleven tijdens een strenge winter en dreigende hongersnood. Haar familie is verdwenen en ze is ten dode opgeschreven als ze niet een nieuwe groep soortgenoten vindt die haar wil opnemen. Haar zoektocht is verweven met het verhaal van de zwangere archeologe Rosamund, die een opzienbarende ontdekking doet als ze een graf blootlegt waarin de overblijfselen van een neanderthaler en een homo sapiens naast elkaar zijn begraven.
Claire Cameron baseerde zich voor De laatste neanderthaler op de laatste antropologische en archeologische onderzoeken, en schetst daarmee een geloofwaardig beeld van de nadagen van de neanderthalers.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Claire Cameron
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023468790
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2017
Bestandsgrootte
1183159 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288