De kunst van het verdwijnen (e-Book)

Over snel leven en diep vallen

Prijs € 10,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Sarah Domogala

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De kunst van het verdwijnen van Sarah Domogala is een rauw en eerlijk boek over haar burn-out: de ziekte van een generatie.  Als Sarah dertien is gaan haar ouders plotseling scheiden, en voor het eerst voelt ze paniek. Ze probeert haar groeiende angsten te bezweren door naar Amsterdam te verhuizen en de beste regisseur te worden die er bestaat, en ze werpt zich met overgave in het glamourleven. Op haar zesentwintigste stort ze volledig in: burn-out. In de stilte die volgt gaat ze terug naar haar wortels: maar hoe vind je jezelf weer als je zo ver van huis bent geraakt?In beeldschone poëtische en krachtige taal en met verpletterend inzicht tekent Sarah een intiem portret waarin velen zich zullen herkennen. De kunst van het verdwijnen gaat over wie we zijn, en wat ons verbindt. En over hoe we ons hoofd boven water houden in deze hectische, anonieme tijden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sarah Domogala
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046823118
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2018
Bestandsgrootte
1392151 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

De kunst van het verdwijnen van Sarah Domogala is een rauw en eerlijk boek over haar burn-out: de ziekte van een generatie.  

Als Sarah dertien is gaan haar ouders plotseling scheiden, en voor het eerst voelt ze paniek. Ze probeert haar groeiende angsten te bezweren door naar Amsterdam te verhuizen en de beste regisseur te worden die er bestaat, en ze werpt zich met overgave in het glamourleven. Op haar zesentwintigste stort ze volledig in: burn-out. In de stilte die volgt gaat ze terug naar haar wortels: maar hoe vind je jezelf weer als je zo ver van huis bent geraakt?
In beeldschone poëtische en krachtige taal en met verpletterend inzicht tekent Sarah een intiem portret waarin velen zich zullen herkennen. De kunst van het verdwijnen gaat over wie we zijn, en wat ons verbindt. En over hoe we ons hoofd boven water houden in deze hectische, anonieme tijden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sarah Domogala
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046823118
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2018
Bestandsgrootte
1392151 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240