De kracht van complimenten

met positieve feedback naar grootse resultaten

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Henk Jan Kamsteeg

Hardback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met een voorwoord van Remco ClaassenPositieve feedback is voor leiders en managers de beste manier om medewerkers te motiveren. Toch richten we ons maar al te snel op 'verbeterpunten' in plaats van te versterken wat al goed is.Dennis, de hoofdpersoon in deze parabel, is zo iemand. Als coach van een pupillenteam én als manager hamert hij vooral op de negatieve punten, waardoor zijn goede intenties op zijn werk en op het voetbalveld niet worden waargemaakt. Nadat een vriend hem daarop attent maakt, gaat Dennis in gesprek met een mental coach, een profvoetballer en een toptrainer. Die laten hem onder meer zien waar een oprecht compliment aan moet voldoen en hoe hij zijn complimenten kan aanpassen aan de ontvanger. Stap voor stap leert Dennis hoe je mensen wél tot grootse daden brengt.Henk Jan Kamsteeg schreef eerder de boeken Dienend leiderschap en De volgende 30 jaar. Hij is eindredacteur van het tijdschrift Leadership en spreker en coach op het gebied van (zelf)leiderschap. Hij heeft zijn eigen bedrijf, Proistamenos Kamsteeg Leadership Company.'Kamsteeg neemt de moeite om écht te zoeken naar de kern van leiderschap. Geen al te oppervlakkige verhalen, maar doorwrochte observaties, inzichten en adviezen. Door zijn kundigheid én enthousiasme boeit hij van begin tot eind.' -Ben Tiggelaar

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henk Jan Kamsteeg
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047005476
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Met een voorwoord van Remco Claassen

Positieve feedback is voor leiders en managers de beste manier om medewerkers te motiveren. Toch richten we ons maar al te snel op 'verbeterpunten' in plaats van te versterken wat al goed is.
Dennis, de hoofdpersoon in deze parabel, is zo iemand. Als coach van een pupillenteam én als manager hamert hij vooral op de negatieve punten, waardoor zijn goede intenties op zijn werk en op het voetbalveld niet worden waargemaakt. Nadat een vriend hem daarop attent maakt, gaat Dennis in gesprek met een mental coach, een profvoetballer en een toptrainer. Die laten hem onder meer zien waar een oprecht compliment aan moet voldoen en hoe hij zijn complimenten kan aanpassen aan de ontvanger. Stap voor stap leert Dennis hoe je mensen wél tot grootse daden brengt.

Henk Jan Kamsteeg schreef eerder de boeken Dienend leiderschap en De volgende 30 jaar. Hij is eindredacteur van het tijdschrift Leadership en spreker en coach op het gebied van (zelf)leiderschap. Hij heeft zijn eigen bedrijf, Proistamenos Kamsteeg Leadership Company.

'Kamsteeg neemt de moeite om écht te zoeken naar de kern van leiderschap. Geen al te oppervlakkige verhalen, maar doorwrochte observaties, inzichten en adviezen. Door zijn kundigheid én enthousiasme boeit hij van begin tot eind.' -Ben Tiggelaar

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henk Jan Kamsteeg
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047005476
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128