De kraaienfluisteraar (e-Book)

Prijs € 8,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jacob Grey

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De 13-jarige Kra woont al zo lang hij zich kan herinneren in een boomhut met als enig gezelschap kraaien, waarmee hij heeft leren praten. Bij een toevallige ontmoeting met Clara en haar vader, die in een huis vlak bij Kra's boomhut wonen, redt Kra hen van een groep angstaanjagende criminelen met bijzondere, dierlijke eigenschappen. Misschien is Kra niet de enige die met dieren kan praten? De ontmoeting vormt het beginpunt van Kra's zinderende zoektocht naar zijn eigen achtergrond en naar de waarheid achter de dood van zijn ouders.De kraaienfluisteraar is het eerste deel van de veelbelovende fantasytrilogie De Wildlingen voor lezers met een honger naar duisternis en mysterie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jacob Grey
Uitgever
Moon
ISBN
9789048821891
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2015
Bestandsgrootte
949010 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De 13-jarige Kra woont al zo lang hij zich kan herinneren in een boomhut met als enig gezelschap kraaien, waarmee hij heeft leren praten. Bij een toevallige ontmoeting met Clara en haar vader, die in een huis vlak bij Kra's boomhut wonen, redt Kra hen van een groep angstaanjagende criminelen met bijzondere, dierlijke eigenschappen. Misschien is Kra niet de enige die met dieren kan praten? De ontmoeting vormt het beginpunt van Kra's zinderende zoektocht naar zijn eigen achtergrond en naar de waarheid achter de dood van zijn ouders.

De kraaienfluisteraar is het eerste deel van de veelbelovende fantasytrilogie De Wildlingen voor lezers met een honger naar duisternis en mysterie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jacob Grey
Uitgever
Moon
ISBN
9789048821891
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2015
Bestandsgrootte
949010 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig