De koortstuinen

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Emmelien Kramer

Paperback | Mei 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De koortstuinen, het betoverende romandebuut van Emmelien Kramer, beschrijft het leven van Salome, een excentriek meisje dat probeert te ontsnappen aan het lot dat Nadya, haar charismatische, helderziende moeder trof: dat van waanzin en krankzinnigheid.Na haar mislukte pogingen om aansluiting in de hedendaagse maatschappij te vinden, besluit ze op zoek te gaan naar haar geboorteplek: de afgelegen hippiekolonie Remedio, een plaats waarvan gezegd wordt dat hij misschien alleen in het hoofd van Nadya bestaat.In een verstilde en zintuiglijke stijl schetst Emmelien Kramer in De koortstuinen een gelaagd verhaal over onvermogen, de worsteling van het individu, de hunkering naar aansluiting en het belang van zelfacceptatie.Emmelien Kramer (1980) studeerde af aan de Gerrit Rietveld Academie. De koortstuinen is haar debuutroman.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Emmelien Kramer
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044624793
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

De koortstuinen, het betoverende romandebuut van Emmelien Kramer, beschrijft het leven van Salome, een excentriek meisje dat probeert te ontsnappen aan het lot dat Nadya, haar charismatische, helderziende moeder trof: dat van waanzin en krankzinnigheid.
Na haar mislukte pogingen om aansluiting in de hedendaagse maatschappij te vinden, besluit ze op zoek te gaan naar haar geboorteplek: de afgelegen hippiekolonie Remedio, een plaats waarvan gezegd wordt dat hij misschien alleen in het hoofd van Nadya bestaat.

In een verstilde en zintuiglijke stijl schetst Emmelien Kramer in De koortstuinen een gelaagd verhaal over onvermogen, de worsteling van het individu, de hunkering naar aansluiting en het belang van zelfacceptatie.

Emmelien Kramer (1980) studeerde af aan de Gerrit Rietveld Academie. De koortstuinen is haar debuutroman.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Emmelien Kramer
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044624793
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256