De koning, de zon, de dood (e-Book)

Mexicaanse trilogie

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Yuri Herrera

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Mexicaanse werkelijkheid die wij uit het nieuws kennen – drugskartels, geweld, corruptie en illegale immigratie naar de VS – vormt de basis voor de drie betoverende romans van Yuri Herrera die in dit boek zijn gebundeld.De hoofdpersonen van deze romans leven in die werkelijkheid en staan er tegelijkertijd los van. El Lobo bezingt als hofzanger van een grote drugsbaas diens grote daden en houdt stiekem van zijn dochter. Makina steekt illegaal de grens naar de vs over om haar broer te zoeken, maar de reis verandert haar zo dat ze hem niet meer herkent wanneer ze hem eindelijk vindt. De Alfaki verdient als advocaat zijn geld door voor rijke opdrachtgevers smerige problemen op te lossen, maar dat loopt faliekant mis. Het zijn verhalen uit het binnenste van een land, die zich verbreden tot een grote vertelling over het binnenste van onze wereld. De grote kracht van dit boek schuilt naast de spanning en psychologie in de literaire brille van Yuri Herrera. Voor iedere roman heeft hij een andere stijl gekozen en hij gebruikt allerlei elementen – magisch-realisme, Azteekse mythes, narcoballades en noir – voor deze onontkoombare vertelling. Dit is grote literatuur. ‘Yuri Herrera: onthoud deze naam.’ Die Zeit‘Virtuoos, onweerstaanbaar.’ Frankfurter Allgemeine Zeitung‘Zeer geslaagd, onvergetelijk!’ Neue Zürcher Zeitung

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Yuri Herrera
Uitgever
Wereldbibliotheek
ISBN
9789028442412
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2017
Bestandsgrootte
1005205 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
211

Beschrijving

De Mexicaanse werkelijkheid die wij uit het nieuws kennen – drugskartels, geweld, corruptie en illegale immigratie naar de VS – vormt de basis voor de drie betoverende romans van Yuri Herrera die in dit boek zijn gebundeld.
De hoofdpersonen van deze romans leven in die werkelijkheid en staan er tegelijkertijd los van. El Lobo bezingt als hofzanger van een grote drugsbaas diens grote daden en houdt stiekem van zijn dochter. Makina steekt illegaal de grens naar de vs over om haar broer te zoeken, maar de reis verandert haar zo dat ze hem niet meer herkent wanneer ze hem eindelijk vindt. De Alfaki verdient als advocaat zijn geld door voor rijke opdrachtgevers smerige problemen op te lossen, maar dat loopt faliekant mis. Het zijn verhalen uit het binnenste van een land, die zich verbreden tot een grote vertelling over het binnenste van onze wereld. De grote kracht van dit boek schuilt naast de spanning en psychologie in de literaire brille van Yuri Herrera. Voor iedere roman heeft hij een andere stijl gekozen en hij gebruikt allerlei elementen – magisch-realisme, Azteekse mythes, narcoballades en noir – voor deze onontkoombare vertelling. Dit is grote literatuur.

‘Yuri Herrera: onthoud deze naam.’ Die Zeit
‘Virtuoos, onweerstaanbaar.’ Frankfurter Allgemeine Zeitung
‘Zeer geslaagd, onvergetelijk!’ Neue Zürcher Zeitung

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Yuri Herrera
Uitgever
Wereldbibliotheek
ISBN
9789028442412
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2017
Bestandsgrootte
1005205 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
211