De kleine noten lezen voor Dummies

Prijs € 4,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Michael Pilhofer, Holly Day

Paperback | Mei 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Speel je met de gedachte om een instrument te leren bespelen? Of ben je al jaren een gepassioneerd muzikant, die echter afhaakt wanneer er bladmuziek bij komt kijken? Je muzikale mogelijkheden zullen enorm toenemen als je de taal van de muziek beheerst. Dit handige boekje is voor iedereen die wil leren noten lezen. Je leest wat verschillende noten en rusten betekenen, hoe maatsoorten worden aangegeven en hoe je die moet tellen, en je raakt vertrouwd met tempo en dynamiek. Bovendien maak je kennis met notenbalken, sleutels en nootnamen en duik je in de hele en halve tonen, de bouwstenen van muzikale intervallen. Dankzij dit boek kent noten lezen straks voor jou geen geheimen meer!Michael Pilhofer voltooide een universitaire opleiding muziekeducatie en een opleiding tot uitvoerend jazzmuzikant. Holly Day is muziekjournalist. Ze schreef diverse boeken en artikelen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michael Pilhofer, Holly Day
Uitgever
BBNC Uitgevers
ISBN
9789045351988
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Speel je met de gedachte om een instrument te leren bespelen? Of ben je al jaren een gepassioneerd muzikant, die echter afhaakt wanneer er bladmuziek bij komt kijken? Je muzikale mogelijkheden zullen enorm toenemen als je de taal van de muziek beheerst. Dit handige boekje is voor iedereen die wil leren noten lezen. Je leest wat verschillende noten en rusten betekenen, hoe maatsoorten worden aangegeven en hoe je die moet tellen, en je raakt vertrouwd met tempo en dynamiek. Bovendien maak je kennis met notenbalken, sleutels en nootnamen en duik je in de hele en halve tonen, de bouwstenen van muzikale intervallen. Dankzij dit boek kent noten lezen straks voor jou geen geheimen meer!

Michael Pilhofer voltooide een universitaire opleiding muziekeducatie en een opleiding tot uitvoerend jazzmuzikant. Holly Day is muziekjournalist. Ze schreef diverse boeken en artikelen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michael Pilhofer, Holly Day
Uitgever
BBNC Uitgevers
ISBN
9789045351988
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig