De jonge foodie (e-Book)

meer dan 100 gezonde en voedzame recepten van een jonge blogger

Prijs € 14,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Alessandra Peters

EPUB met digitaal watermerk | April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Als geen ander is de jonge, populaire blogger Alessandra in staat tieners te inspireren een gezondere versie van henzelf te ontdekken. Alessandra kiest uitsluitend voor verse, seizoensgebonden ingrediënten en kookt zonder granen, gluten, zuivel, eieren en soja. De jonge foodie biedt naast meer dan 100 heerlijke en voedzame recepten praktische tips, diverse yogaoefeningen en 5 minuten-meditaties ter ontspanning en om klachten als stress en faalangst te verminderen.Alessandra is de 17-jarige blogger, receptontwikkelaar, foodfotograaf en auteur achter de prijswinnende blog 'The Foodie Teen'. Ze kookt haar weg door een auto-immuunziekte en talloze voedselallergieën heen, en wil jonge mensen helpen een gezond en natuurlijk eetpatroon te ontwikkelen. Alessandra gelooft heilig dat alles positiever lijkt na een flinke kop kruidenthee en een stuk pure chocolade.ISBN 978 90 488 3260 6www.dejongefoodie.nlwww.carreraculinair.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Alessandra Peters
Uitgever
Carrera culinair
ISBN
9789048832613
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2016
Bestandsgrootte
36307826 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Als geen ander is de jonge, populaire blogger Alessandra in staat tieners te inspireren een gezondere versie van henzelf te ontdekken. Alessandra kiest uitsluitend voor verse, seizoensgebonden ingrediënten en kookt zonder granen, gluten, zuivel, eieren en soja. De jonge foodie biedt naast meer dan 100 heerlijke en voedzame recepten praktische tips, diverse yogaoefeningen en 5 minuten-meditaties ter ontspanning en om klachten als stress en faalangst te verminderen.

Alessandra is de 17-jarige blogger, receptontwikkelaar, foodfotograaf en auteur achter de prijswinnende blog 'The Foodie Teen'. Ze kookt haar weg door een auto-immuunziekte en talloze voedselallergieën heen, en wil jonge mensen helpen een gezond en natuurlijk eetpatroon te ontwikkelen. Alessandra gelooft heilig dat alles positiever lijkt na een flinke kop kruidenthee en een stuk pure chocolade.

ISBN 978 90 488 3260 6
www.dejongefoodie.nl
www.carreraculinair.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Alessandra Peters
Uitgever
Carrera culinair
ISBN
9789048832613
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2016
Bestandsgrootte
36307826 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288