De jaren van verachting

Prijs € 20,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Andrzej Sapkowski

Paperback | Januari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Geralt van Rivia is The Witcher, de hekser, een bijzonder soort magiër die is opgeleid om alles en iedereen die door het kwaad is voortgebracht te bestrijden. De Jaren van Verachting is, na de verhalenbundel De Laatste Wens & Het Zwaard der Voorzienigheid en Het Bloed van de Elfen, de tweede Witcher¬-roman. Geralt van Rivia heeft over de hele wereld monsters en demonen verslagen, maar hij is slecht voorbereid op wat er komen gaat als twee machtige koningen hun legers opstellen bij de rivier die hun rijken scheidt. De zaak verergert als ook elfen en andere niet-mensen zich mengen in de strijd en zich diep in het woud aansluiten bij de verschillende strijdkrachten. Geralt en zijn geliefde Yennefer moeten ondertussen de kleindochter van koningin Calanthe, de Leeuwin van Cintra, beschermen. Want zij, Ciri, is de Vlam, het kind van de profetie, en het is aan haar om de wereld te redden of er een eind aan te maken... Andrzej Sapkowski (1948) studeerde economie. Zijn fantasy-cyclus over de tovenaar Geralt is een internationale bestseller waarvan videogames, televisieseries en een graphic novel zijn gemaakt. Zijn werk verschijnt in veertien landen in vertaling.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Andrzej Sapkowski
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024566174
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

Geralt van Rivia is The Witcher, de hekser, een bijzonder soort magiër die is opgeleid om alles en iedereen die door het kwaad is voortgebracht te bestrijden. De Jaren van Verachting is, na de verhalenbundel De Laatste Wens & Het Zwaard der Voorzienigheid en Het Bloed van de Elfen, de tweede Witcher¬-roman.
Geralt van Rivia heeft over de hele wereld monsters en demonen verslagen, maar hij is slecht voorbereid op wat er komen gaat als twee machtige koningen hun legers opstellen bij de rivier die hun rijken scheidt. De zaak verergert als ook elfen en andere niet-mensen zich mengen in de strijd en zich diep in het woud aansluiten bij de verschillende strijdkrachten. Geralt en zijn geliefde Yennefer moeten ondertussen de kleindochter van koningin Calanthe, de Leeuwin van Cintra, beschermen. Want zij, Ciri, is de Vlam, het kind van de profetie, en het is aan haar om de wereld te redden of er een eind aan te maken...
Andrzej Sapkowski (1948) studeerde economie. Zijn fantasy-cyclus over de tovenaar Geralt is een internationale bestseller waarvan videogames, televisieseries en een graphic novel zijn gemaakt. Zijn werk verschijnt in veertien landen in vertaling.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Andrzej Sapkowski
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024566174
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352