De jacht op Che Guevara (e-Book)

hoe een US Special Forces Team Bolivia hielp 's werelds beroemdste revolutionair uit te schakelen

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Mitch Weiss, Kevin Maurer

EPUB met digitaal watermerk | September 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het razend spannende verhaal over de gevangenname en dood van Che Guevara – in 2017 precies vijftig jaar geledenWaargebeurd verhaal1967 De bekende Argentijnse revolutionair Che Guevara wil een opstand in Bolivia ontketenen. Maar de Boliviaanse president krijgt er lucht van en vraagt de VS om hulp. De jacht op Che Guevara kan beginnen. Het wordt een van de eerste succesvolle missies van de US Special Forces in de geschiedenis: Che wordt opgespoord en gedood. Aan de hand van regeringsrapporten en documenten, ooggetuigenverslagen en gesprekken met hoofdrolspelers beschrijven Mitch Weiss en Kevin Maurer tot in detail de nog nooit eerder vertelde uitschakeling van de beruchte revolutionair – een missie die later in Afghanistan en Irak werd gekopieerd.De jacht op Che Guevara is het spannende en onthutsende waargebeurde verhaal van het einde van een revolutionair, die uiteindelijk een icoon werd.De pers over De jacht op Che Guevara‘Een krachtig portret van een icoon die ten prooi viel aan zijn eigen ego en passies.’ The Washington Post‘Vol details en rijk aan actie.’ Forbes‘Een verzwegen geschiedenis wordt een fascinerende pageturner.’ The Kansas City Star

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mitch Weiss, Kevin Maurer
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402309416
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2017
Bestandsgrootte
2527184 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Het razend spannende verhaal over de gevangenname en dood van Che Guevara – in 2017 precies vijftig jaar geleden


Waargebeurd verhaal
1967 De bekende Argentijnse revolutionair Che Guevara wil een opstand in Bolivia ontketenen. Maar de Boliviaanse president krijgt er lucht van en vraagt de VS om hulp. De jacht op Che Guevara kan beginnen. Het wordt een van de eerste succesvolle missies van de US Special Forces in de geschiedenis: Che wordt opgespoord en gedood.

Aan de hand van regeringsrapporten en documenten, ooggetuigenverslagen en gesprekken met hoofdrolspelers beschrijven Mitch Weiss en Kevin Maurer tot in detail de nog nooit eerder vertelde uitschakeling van de beruchte revolutionair – een missie die later in Afghanistan en Irak werd gekopieerd.

De jacht op Che Guevara is het spannende en onthutsende waargebeurde verhaal van het einde van een revolutionair, die uiteindelijk een icoon werd.


De pers over De jacht op Che Guevara

‘Een krachtig portret van een icoon die ten prooi viel aan zijn eigen ego en passies.’ The Washington Post

‘Vol details en rijk aan actie.’ Forbes

‘Een verzwegen geschiedenis wordt een fascinerende pageturner.’ The Kansas City Star

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mitch Weiss, Kevin Maurer
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402309416
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2017
Bestandsgrootte
2527184 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304