De hondenschool (e-Book)

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Edina Szvoren

EPUB met digitaal watermerk | April 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een impotente man slacht tijdens een ritueel een vis, een moeder rijdt haar eigen kind aan met haar rolstoel, een vrouw houdt een monoloog over de juiste hoek van de zitting van een tuinstoel. De harige, dansende wenkbrauwen van vader, vlees dat niet aan bomen groeit en leven op een manier die goed bij een dagboek past: de korte verhalen van Edina Szvoren beschrijven humoristisch en speels de microkosmos van het gezin. Met personages als antihelden, die gevangenen zijn van het dagelijks leven en die niet voorbij het hier en nu kunnen kijken. Met oog voor het absurde van het bestaan en in een minimalistische stijl schetst prijswinnend auteur Edina Szvoren zeer herkenbaar het drama van het gezinsleven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Edina Szvoren
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044538663
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2018
Bestandsgrootte
3338121 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
153

Beschrijving

Een impotente man slacht tijdens een ritueel een vis, een moeder rijdt haar eigen kind aan met haar rolstoel, een vrouw houdt een monoloog over de juiste hoek van de zitting van een tuinstoel. De harige, dansende wenkbrauwen van vader, vlees dat niet aan bomen groeit en leven op een manier die goed bij een dagboek past: de korte verhalen van Edina Szvoren beschrijven humoristisch en speels de microkosmos van het gezin. Met personages als antihelden, die gevangenen zijn van het dagelijks leven en die niet voorbij het hier en nu kunnen kijken.

Met oog voor het absurde van het bestaan en in een minimalistische stijl schetst prijswinnend auteur Edina Szvoren zeer herkenbaar het drama van het gezinsleven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Edina Szvoren
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044538663
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2018
Bestandsgrootte
3338121 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
153