De herinneringen van het hart (e-Book)

Een eenzame jongen met een bijzondere gave gaat op zoek naar zijn familie

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Jan-Philipp Sendker

EPUB met digitaal watermerk | April 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Los te lezen vervolg op de internationale bestsellers Wat het hart kan horen en De stem van het hart De twaalfjarige Bo Bo woont met zijn oom U Ba in Kalaw, een dorpje in Birma. Hij is een heel stil, introvert en ietwat eenzaam kind. Zijn linkerwang wordt ontsierd door een lang, diep litteken en hij heeft een bijzondere gave: hij kan in de ogen van mensen zien wat ze voelen, niets blijft voor hem verborgen. Zijn vader bezoekt hem een keer per jaar, en gedurende die visites zorgt zijn oom altijd dat hij niet thuis is. Aan zijn moeder heeft Bo Bo amper herinneringen. Op een dag vindt Bo Bo geheime notities die zijn oom heeft geschreven over het verleden van zijn familie. Hij smeekt hem er meer over te vertellen, en stukje bij beetje onthult U Ba een verhaal over een grote liefde die bijna kapotging door de politieke onrust in het land. Het is ook een verhaal over moed, de kunst van het vergeven, en de mysterieuze aandoening van Bo Bo’s moeder. De jongen raakt ervan overtuigd dat hij de enige is die zijn moeder kan genezen en zijn familie weer kan verenigen, en loopt weg om zijn ouders te gaan zoeken. Maar zullen die wel blij zijn met zijn komst?De pers de boeken van Jan-Philipp Sendker ‘Een diep invoelbare liefdesgeschiedenis… je zult tot over je oren verliefd worden.’ Amazon.com ‘Boeiend en ontroerend.’ Booklist ‘Sendker opent je de ogen voor een wereld vol verborgen leed.’ Publishers Weekly

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan-Philipp Sendker
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402314700
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
1308049 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Beschrijving

Los te lezen vervolg op de internationale bestsellers Wat het hart kan horen en De stem van het hart

De twaalfjarige Bo Bo woont met zijn oom U Ba in Kalaw, een dorpje in Birma. Hij is een heel stil, introvert en ietwat eenzaam kind. Zijn linkerwang wordt ontsierd door een lang, diep litteken en hij heeft een bijzondere gave: hij kan in de ogen van mensen zien wat ze voelen, niets blijft voor hem verborgen. Zijn vader bezoekt hem een keer per jaar, en gedurende die visites zorgt zijn oom altijd dat hij niet thuis is. Aan zijn moeder heeft Bo Bo amper herinneringen.

Op een dag vindt Bo Bo geheime notities die zijn oom heeft geschreven over het verleden van zijn familie. Hij smeekt hem er meer over te vertellen, en stukje bij beetje onthult U Ba een verhaal over een grote liefde die bijna kapotging door de politieke onrust in het land. Het is ook een verhaal over moed, de kunst van het vergeven, en de mysterieuze aandoening van Bo Bo’s moeder. De jongen raakt ervan overtuigd dat hij de enige is die zijn moeder kan genezen en zijn familie weer kan verenigen, en loopt weg om zijn ouders te gaan zoeken. Maar zullen die wel blij zijn met zijn komst?

De pers de boeken van Jan-Philipp Sendker

‘Een diep invoelbare liefdesgeschiedenis… je zult tot over je oren verliefd worden.’ Amazon.com

‘Boeiend en ontroerend.’ Booklist

‘Sendker opent je de ogen voor een wereld vol verborgen leed.’ Publishers Weekly


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan-Philipp Sendker
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402314700
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
1308049 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280