De hartsvriendin

Prijs € 19,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Heleen van Royen

Paperback | Augustus 2019 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Heleen van Royen doet in De hartsvriendin wat Brigitte Kaandorp doet in haar cabaretvoorstellingen en wat Sylvia Witteman doet in haar Volkskrant-columns. De roman is een zedenschets van het huisvrouwenbestaan anno nu, waarin aardig wat te lachen valt, grimlachen dan, om de sneuheid der dingen. Je zou kunnen stellen dat Van Royen een inktzwart, ironisch wereldbeeld schetst. De Nederlandse huisvrouw ziet oprecht redding in die zogenaamde daadkracht, in diëten en dildo's, maar De hartsvriendin toont er de vruchteloosheid van' - NRC HANDELSBLADYvonne de Graaf is gelukkig getrouwd met haar jeugdliefde Maarten, heeft twee tienerkinderen en een vrijwilligersbaan bij de Vogelopvang. Op Facebook heeft ze 34 vrienden, maar in werkelijkheid beschouwt ze Mona als haar enige en beste vriendin. Wanneer Mona het op Yvonne's veertigste verjaardag laat afweten én ze een wel heel opmerkelijk cadeau krijgt van haar kinderen, verandert de zachtaardige Yvonne in een vrouw die niet langer met zich laat sollen.HELEEN VAN ROYEN (1965) debuteerde in 2000 met De gelukkige huisvrouw, waarvan meer dan 600.000 exemplaren werden verkocht en dat in 2010 zeer succesvol werd verfilmd. Ook Godin van de jacht, De ontsnapping en De mannentester werden bestsellers. De ontsnapping werd verfilmd met Isa Hoes in de hoofdrol. De hartsvriendin is haar vijfde roman. Voor deze nieuwe editie herschreef Heleen het einde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Heleen van Royen
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048854189
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

'Heleen van Royen doet in De hartsvriendin wat Brigitte Kaandorp doet in haar cabaretvoorstellingen en wat Sylvia Witteman doet in haar Volkskrant-columns. De roman is een zedenschets van het huisvrouwenbestaan anno nu, waarin aardig wat te lachen valt, grimlachen dan, om de sneuheid der dingen. Je zou kunnen stellen dat Van Royen een inktzwart, ironisch wereldbeeld schetst. De Nederlandse huisvrouw ziet oprecht redding in die zogenaamde daadkracht, in diëten en dildo's, maar De hartsvriendin toont er de vruchteloosheid van' - NRC HANDELSBLAD

Yvonne de Graaf is gelukkig getrouwd met haar jeugdliefde Maarten, heeft twee tienerkinderen en een vrijwilligersbaan bij de Vogelopvang. Op Facebook heeft ze 34 vrienden, maar in werkelijkheid beschouwt ze Mona als haar enige en beste vriendin. Wanneer Mona het op Yvonne's veertigste verjaardag laat afweten én ze een wel heel opmerkelijk cadeau krijgt van haar kinderen, verandert de zachtaardige Yvonne in een vrouw die niet langer met zich laat sollen.

HELEEN VAN ROYEN (1965) debuteerde in 2000 met De gelukkige huisvrouw, waarvan meer dan 600.000 exemplaren werden verkocht en dat in 2010 zeer succesvol werd verfilmd. Ook Godin van de jacht, De ontsnapping en De mannentester werden bestsellers. De ontsnapping werd verfilmd met Isa Hoes in de hoofdrol. De hartsvriendin is haar vijfde roman. Voor deze nieuwe editie herschreef Heleen het einde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Heleen van Royen
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048854189
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288