De Hapsnurkers koppie-onder

Prijs € 16,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Philip Ardagh

Hardback | Mei 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het tweede avontuur van de buitengewoon grappige familie HapsnurkMeneer Hapsnurk kan een grote zak zilveren munten verdienen! Het enige wat hij hoeft te doen is een ZOP (Zeer Onmisbaar Persoon) afleveren bij een onbekende vrouw op een eiland. Maar er zijn kapers op de kust. En op zee trouwens ook. Een onschuldige smokkelaar is gewoon nergens meer veilig!De familie Hapsnurk zet alle zeilen bij om niet koppie-onder te gaan en Sunny, Mimi en Tingel hebben er hun handen (en slurf) aan vol. Ondertussen worden ze steeds achterdochtiger. Wie is die ZOP eigenlijk? Waarom mogen ze alleen zijn armen en benen zien? En waarom moet het allemaal zo stiekem?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Philip Ardagh
Uitgever
Volt
ISBN
9789021476759
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
312

Beschrijving

Het tweede avontuur van de buitengewoon grappige familie Hapsnurk


Meneer Hapsnurk kan een grote zak zilveren munten verdienen! Het enige wat hij hoeft te doen is een ZOP (Zeer Onmisbaar Persoon) afleveren bij een onbekende vrouw op een eiland. Maar er zijn kapers op de kust. En op zee trouwens ook. Een onschuldige smokkelaar is gewoon nergens meer veilig!


De familie Hapsnurk zet alle zeilen bij om niet koppie-onder te gaan en Sunny, Mimi en Tingel hebben er hun handen (en slurf) aan vol. Ondertussen worden ze steeds achterdochtiger. Wie is die ZOP eigenlijk? Waarom mogen ze alleen zijn armen en benen zien? En waarom moet het allemaal zo stiekem?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Philip Ardagh
Uitgever
Volt
ISBN
9789021476759
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
312