De grote aartsengel Michaël (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Hans Stolp

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

We leven in de tijd van de grote aartsengel Michaël. Met hem zijn onvoorstelbaar grootse geheimen verbonden die in dit boek op een heldere manier worden belicht. Vanuit de geestelijke wereld begeleidt Michaël sinds het einde van de negentiende eeuw de allesbeslissende transformatie van de mensheid, weg van het materialisme. Hij helpt ons de crises en tegenslagen, het verdriet en de pijn die we in ons leven tegenkomen in een ander licht te zien en om te zetten in wijsheid, liefde en begrip voor de ander. Hans Stolp deelt in De grote aartsengel Michaël zijn unieke inzichten in de bijzondere rol van deze engel, die niet alleen in het jodendom, het christendom en de islam vereerd wordt. Ook in andere religies wordt hij gekend als een groot geestelijk wezen, zij het onder andere namen: Mardoek (Babylonië), Apollo (Griekenland), Anubis (Egypte) en Indra (India). Wanneer we inzicht krijgen in de manier waarop Michaël ons inspireert en leidt, begrijpen we de vele verwarrende gebeurtenissen van onze tijd zoveel beter. Ze komen in een heel ander perspectief te staan, mede dankzij de liefdevolle stijl van schrijven en kennisoverdracht waarmee Hans Stolp ons weer weet te raken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hans Stolp
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020214116
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2017
Bestandsgrootte
1611081 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

We leven in de tijd van de grote aartsengel Michaël. Met hem zijn onvoorstelbaar grootse geheimen verbonden die in dit boek op een heldere manier worden belicht. Vanuit de geestelijke wereld begeleidt Michaël sinds het einde van de negentiende eeuw de allesbeslissende transformatie van de mensheid, weg van het materialisme. Hij helpt ons de crises en tegenslagen, het verdriet en de pijn die we in ons leven tegenkomen in een ander licht te zien en om te zetten in wijsheid, liefde en begrip voor de ander.

Hans Stolp deelt in De grote aartsengel Michaël zijn unieke inzichten in de bijzondere rol van deze engel, die niet alleen in het jodendom, het christendom en de islam vereerd wordt. Ook in andere religies wordt hij gekend als een groot geestelijk wezen, zij het onder andere namen: Mardoek (Babylonië), Apollo (Griekenland), Anubis (Egypte) en Indra (India).

Wanneer we inzicht krijgen in de manier waarop Michaël ons inspireert en leidt, begrijpen we de vele verwarrende gebeurtenissen van onze tijd zoveel beter. Ze komen in een heel ander perspectief te staan, mede dankzij de liefdevolle stijl van schrijven en kennisoverdracht waarmee Hans Stolp ons weer weet te raken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hans Stolp
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020214116
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2017
Bestandsgrootte
1611081 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig