De griffioen (e-Book)

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Bruce Coville

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hilarisch tweede, los te lezen, deel in fantasierijk en magisch tweeluik van Bruce Coville Gerald had als eerste van zijn broers en zussen uit het ei moeten komen, maar hij durfde niet. Nu, jaren later, is hij nog steeds een angstige griffioen. Het lukt hem maar niet om de tiende schat te veroveren die hij nodig heeft om te mogen toetreden tot de Code der Griffioenen. Dan hoort Gerald zijn vader ook nog eens verzuchten wat een slappeling hij is. Er zit niets anders op dan te vluchten naar het mensenrijk. Als blijkt dat de kabouterwereld in nood is, ontpopt hij zich echter tegen alle verwachtingen in tot een ware held… Een griffioen is een wezen met het lichaam van een leeuw en het hoofd van een adelaar. Volgens de Code van de Griffioenen is hij: ✔ Moedig en trots in alle situaties. ✔De bewaker van een grote schat. ✔Totaal verborgen voor de menselijke wereld. De schat van de griffioen is het hilarische tweede deel van een betoverend tweeluik! Het eerste deel, De huiself, is in juni 2020 verschenen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bruce Coville
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000373819
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Beschrijving

Hilarisch tweede, los te lezen, deel in fantasierijk en magisch tweeluik van Bruce Coville

Gerald had als eerste van zijn broers en zussen uit het ei moeten komen, maar hij durfde niet. Nu, jaren later, is hij nog steeds een angstige griffioen. Het lukt hem maar niet om de tiende schat te veroveren die hij nodig heeft om te mogen toetreden tot de Code der Griffioenen. Dan hoort Gerald zijn vader ook nog eens verzuchten wat een slappeling hij is. Er zit niets anders op dan te vluchten naar het mensenrijk. Als blijkt dat de kabouterwereld in nood is, ontpopt hij zich echter tegen alle verwachtingen in tot een ware held…

Een griffioen is een wezen met het lichaam van een leeuw en het hoofd van een adelaar. Volgens de Code van de Griffioenen is hij:
✔ Moedig en trots in alle situaties.
✔De bewaker van een grote schat.
✔Totaal verborgen voor de menselijke wereld.

De schat van de griffioen is het hilarische tweede deel van een betoverend tweeluik! Het eerste deel, De huiself, is in juni 2020 verschenen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bruce Coville
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000373819
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264