De Griezelbus 4½ (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Paul van Loon

EPUB met digitaal watermerk | November 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

PEN EN INKT, BLOED, ZWEET EN TRANEN, DAARVAN WORDEN VERHALEN GEMAAKT,’ MOMPELT ONNOVAL. ‘DE INKT MOET ALS BLOED OVER HET PAPIER VLOEIEN. PAS DAN WORDEN DE VERHALEN ECHT, GAAN ZE LEVEN. ALLEEN ZO KRIJG IK DE LEZERS IN MIJN MACHT.’ Wie is P. Onnoval, de bekende schrijver in De Griezelbus eigenlijk? Wanneer is hij weerwolf geworden? En waarom werd hij schrijver? De Griezelbus 4½ geeft antwoord op al die vragen. En vertelt daarmee een bloedstollend verhaal over wraak. Een verhaal dat misschien nooit de duisternis had mogen verlaten. Een verhaal dat laat zien wat er achter de schermen van deze wereld allemaal kan gebeuren. Zaken die zelfs de echte griezelfan nooit had vermoed.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul van Loon
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025874261
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2017
Bestandsgrootte
1982715 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
119

Beschrijving

PEN EN INKT, BLOED, ZWEET EN TRANEN, DAARVAN WORDEN VERHALEN GEMAAKT,’ MOMPELT ONNOVAL. ‘DE INKT MOET ALS BLOED OVER HET PAPIER VLOEIEN. PAS DAN WORDEN DE VERHALEN ECHT, GAAN ZE LEVEN. ALLEEN ZO KRIJG IK DE LEZERS IN MIJN MACHT.’

Wie is P. Onnoval, de bekende schrijver in De Griezelbus eigenlijk? Wanneer is hij weerwolf geworden? En waarom werd hij schrijver? De Griezelbus 4½ geeft antwoord op al die vragen. En vertelt daarmee een bloedstollend verhaal over wraak. Een verhaal dat misschien nooit de duisternis had mogen verlaten. Een verhaal dat laat zien wat er achter de schermen van deze wereld allemaal kan gebeuren. Zaken die zelfs de echte griezelfan nooit had vermoed.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul van Loon
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025874261
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2017
Bestandsgrootte
1982715 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
119