De goddeloze oorlog (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

David Hair

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Goddeloze Oorlog is het vijfde deel in David Hairs fantasy-reeks De Brug der Getijden. Waarmee hij zich in korte tijd op het lijstje van de grootmeesters van de epische, klassieke fantasy wist te plaatsen. In de nasleep van de strijd van Shaliyah komt het oosten eindelijk in opstand, en dat brengt hoop en wanhoop met zich mee naar de magische wereld van Urte. Voor Elena Anborn en Kazim Makani, is de overwinning een oproep om de wapens op te pakken tegen de spionnenmeester Gyle. Voor koningin Cera Nesti van Javon, is het een teken om haar man, de usurpator koning, van de troon te stoten en Javon voor haar broer terug te winnen. Voor Ramon Sensini, die met de laatste overblijfselen van het zuidelijke leger vastzit achter de vijandelijke linie, is het meer bewijs dat de wereld gek is geworden. Keizers, inquisiteurs, zieldrinkers en huurmoordenaars hebben echter allemaal hun blik gericht op de Scytale van Corineus. Het is de sleutel tot de ultieme macht, maar nog altijd in handen van de mislukte magiër Alaron Mercer, en Ramita Ankesharan, de zwangere weduwe van 's werelds grootste magiër. Wat zij besluiten te doen met de Scytale kan de wereld voorgoed veranderen. 'Een nieuwe ster aan het fantasy-firmament. David Hair is de naam!' Tor.com over boek 1 Water & Vuur 'Dit is een van die boeken die zo episch zijn, die je zo het verhaal binnenzuigen en zoveel tijd en emotie vergen, dat er bij het lezen van de laatste pagina's toch een gevoel van spijt optreedt.' The British Fantasy Society over boek 1 Water & Vuur

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
David Hair
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024568321
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2016
Bestandsgrootte
2236559 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
412

Beschrijving

De Goddeloze Oorlog is het vijfde deel in David Hairs fantasy-reeks De Brug der Getijden. Waarmee hij zich in korte tijd op het lijstje van de grootmeesters van de epische, klassieke fantasy wist te plaatsen.

In de nasleep van de strijd van Shaliyah komt het oosten eindelijk in opstand, en dat brengt hoop en wanhoop met zich mee naar de magische wereld van Urte.
Voor Elena Anborn en Kazim Makani, is de overwinning een oproep om de wapens op te pakken tegen de spionnenmeester Gyle. Voor koningin Cera Nesti van Javon, is het een teken om haar man, de usurpator koning, van de troon te stoten en Javon voor haar broer terug te winnen. Voor Ramon Sensini, die met de laatste overblijfselen van het zuidelijke leger vastzit achter de vijandelijke linie, is het meer bewijs dat de wereld gek is geworden.
Keizers, inquisiteurs, zieldrinkers en huurmoordenaars hebben echter allemaal hun blik gericht op de Scytale van Corineus. Het is de sleutel tot de ultieme macht, maar nog altijd in handen van de mislukte magiër Alaron Mercer, en Ramita Ankesharan, de zwangere weduwe van 's werelds grootste magiër. Wat zij besluiten te doen met de Scytale kan de wereld voorgoed veranderen.

'Een nieuwe ster aan het fantasy-firmament. David Hair is de naam!' Tor.com over boek 1 Water & Vuur

'Dit is een van die boeken die zo episch zijn, die je zo het verhaal binnenzuigen en zoveel tijd en emotie vergen, dat er bij het lezen van de laatste pagina's toch een gevoel van spijt optreedt.' The British Fantasy Society over boek 1 Water & Vuur

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
David Hair
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024568321
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2016
Bestandsgrootte
2236559 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
412