De gloriedagen van Walter Gom (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Marcel Vaarmeijer

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Humoristisch en intrigerend. Walter Gom raakt de juiste snaar.’ Wim Krings, Boekhandel Krings De 26-jarige Iris Hauser begint met haar vreemde, intrigerende buurman Walter Gom een adviesbureau. Dat wordt een groot succes. Walter Gom heeft een oplossing voor elk probleem. Op zijn eigen onorthodoxe wijze helpt hij uitgebluste schrijvers, mislukte kunstenaars en stuurloze acteurs en vastgelopen huwelijken. Het BIB (Briljante Ideeën Bureau) verovert Nederland en het succes reikt zelfs tot in de hoogste maatschappelijke kringen. Wanneer een advies aan een minister volledig uit de hand loopt, beginnen de media een klopjacht op de mysterieuze adviseur. Wie is Walter Gom eigenlijk? Marcel Vaarmeijer (1963) is schrijver en freelancejournalist. Hij debuteerde in het studentenblad Propria Cures. Hij publiceerde romans, een thriller en jeugd- en kinderboeken, waaronder Wendy’s moeder en Su-su-superster. Marcel Vaarmeijer woont in Amsterdam. Over De gloriedagen van Walter Gom: ‘Walter Gom is onvergetelijk! Kon niet stoppen met lezen!’ Sjoerd Agterhof, Boekhandel Jaspers ‘Met zijn ogenschijnlijk simpele adviezen wist Walter Gom mijn hart te stelen.’ Mabel van Zijl, Boekhandel Veenendaal ‘Een boek met twee gezichten! Walter Gom is een modern orakel van Delphi. Knap opgezet. Met veel genoegen gelezen.’ Wim Krings, Boekhandel Krings ‘Intrigerend en tegelijkertijd inspirerend.’ De Telegraaf

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marcel Vaarmeijer
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024565627
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2015
Bestandsgrootte
799500 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Beschrijving

Humoristisch en intrigerend. Walter Gom raakt de juiste snaar.’ Wim Krings, Boekhandel Krings

De 26-jarige Iris Hauser begint met haar vreemde, intrigerende buurman Walter Gom een adviesbureau. Dat wordt een groot succes. Walter Gom heeft een oplossing voor elk probleem. Op zijn eigen onorthodoxe wijze helpt hij uitgebluste schrijvers, mislukte kunstenaars en stuurloze acteurs en vastgelopen huwelijken.

Het BIB (Briljante Ideeën Bureau) verovert Nederland en het succes reikt zelfs tot in de hoogste maatschappelijke kringen.

Wanneer een advies aan een minister volledig uit de hand loopt, beginnen de media een klopjacht op de mysterieuze adviseur. Wie is Walter Gom eigenlijk?

Marcel Vaarmeijer (1963) is schrijver en freelancejournalist. Hij debuteerde in het studentenblad Propria Cures. Hij publiceerde romans, een thriller en jeugd- en kinderboeken, waaronder Wendy’s moeder en Su-su-superster. Marcel Vaarmeijer woont in Amsterdam.

Over De gloriedagen van Walter Gom:
‘Walter Gom is onvergetelijk! Kon niet stoppen met lezen!’ Sjoerd Agterhof, Boekhandel Jaspers

‘Met zijn ogenschijnlijk simpele adviezen wist Walter Gom mijn hart te stelen.’ Mabel van Zijl, Boekhandel Veenendaal

‘Een boek met twee gezichten! Walter Gom is een modern orakel van Delphi. Knap opgezet. Met veel genoegen gelezen.’ Wim Krings, Boekhandel Krings

‘Intrigerend en tegelijkertijd inspirerend.’ De Telegraaf

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marcel Vaarmeijer
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024565627
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2015
Bestandsgrootte
799500 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264