De glasblazer (e-Book)

€ 8,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Marina Fiorato

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Spannende roman over liefde, macht en de glasblaaskunst in het onweerstaanbare Veneti r>De Britse kunsthistorica Elinor verblijft via een uitwisselingsprogramma van de universiteit een aantal maanden in Veneti m schilderijen uit de renaissance te bestuderen. Ze wordt verliefd op een gondolier en raakt zwanger van hem. Hun werelden verschillen echter te sterk en Elinor keert als alleenstaande moeder terug naar Londen.Dertig jaar later vertrekt haar dochter Nora na een stukgelopen huwelijk naar Veneti de geboortestad van haar vader. In Engeland heeft zij op de kunstacademie leren glasblazen en zij hoopt zich op het beroemde eiland Murano verder te kunnen bekwamen. Nora wordt als leerling aangenomen bij een prestigieuze glasblazerij, maar haar collega's confronteren haar met de mysterieuze verdwijning van haar voorvader in de zeventiende eeuw, een meester in het glasblazen. Wil zij een nieuw bestaan opbouwen in deze betoverende stad, dan zal zij dit drie eeuwen oude familiegeheim moeten ontrafelen.De glasblazer is een adembenemende roman waarin je wordt meegevoerd naar het rijke Veneti it de zeventiende eeuw met zijn schitterende paleizen, machtige doges en hun genadeloze heerschappij.Marina Fiorato studeerde geschiedenis in Oxford en Veneti n volgde een opleiding aan de kunstacademie. Zij is naast schrijfster ook actrice en filmrecensent. De glasblazer is haar debuutroman.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marina Fiorato
Uitgever
Artemis & Co
ISBN
9789047202394
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2011
Bestandsgrootte
371821 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
311

Beschrijving

Spannende roman over liefde, macht en de glasblaaskunst in het onweerstaanbare Veneti r>De Britse kunsthistorica Elinor verblijft via een uitwisselingsprogramma van de universiteit een aantal maanden in Veneti m schilderijen uit de renaissance te bestuderen. Ze wordt verliefd op een gondolier en raakt zwanger van hem. Hun werelden verschillen echter te sterk en Elinor keert als alleenstaande moeder terug naar Londen.
Dertig jaar later vertrekt haar dochter Nora na een stukgelopen huwelijk naar Veneti de geboortestad van haar vader. In Engeland heeft zij op de kunstacademie leren glasblazen en zij hoopt zich op het beroemde eiland Murano verder te kunnen bekwamen. Nora wordt als leerling aangenomen bij een prestigieuze glasblazerij, maar haar collega's confronteren haar met de mysterieuze verdwijning van haar voorvader in de zeventiende eeuw, een meester in het glasblazen. Wil zij een nieuw bestaan opbouwen in deze betoverende stad, dan zal zij dit drie eeuwen oude familiegeheim moeten ontrafelen.
De glasblazer is een adembenemende roman waarin je wordt meegevoerd naar het rijke Veneti it de zeventiende eeuw met zijn schitterende paleizen, machtige doges en hun genadeloze heerschappij.
Marina Fiorato studeerde geschiedenis in Oxford en Veneti n volgde een opleiding aan de kunstacademie. Zij is naast schrijfster ook actrice en filmrecensent. De glasblazer is haar debuutroman.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marina Fiorato
Uitgever
Artemis & Co
ISBN
9789047202394
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2011
Bestandsgrootte
371821 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
311