De geschiedenis van de bijen (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Maja Lunde

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Engeland, 1852. William, een depressieve bioloog, wil een nieuw soort bijenkorf ontwikkelen die hem en zijn kinderen eer en roem zal brengen. De Verenigde Staten, 2007. George is een imker die het door de bijensterfte steeds zwaarder heeft, maar hij hoopt dat zijn zoon de redding van de boerderij zal betekenen. China, ergens in de nabije toekomst. De bijen zijn verdwenen. Tao bestuift handmatig bloemen en wil haar zoon een opleiding en een beter leven geven. Maja Lunde verbindt op meeslepende wijze het verleden, het heden en de sombere toekomst van de bij, maar ook de aangrijpende verhalen van drie mensen die het beste proberen te doen voor hun kinderen. ‘Een boek over bijen. Over het bijenvolk – het superorganisme, waar ieder individu, ieder klein insect onderworpen was aan het grotere geheel.’

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maja Lunde
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023494904
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2016
Bestandsgrootte
1184976 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
329

Beschrijving

Engeland, 1852. William, een depressieve bioloog, wil een nieuw soort bijenkorf ontwikkelen die hem en zijn kinderen eer en roem zal brengen.
De Verenigde Staten, 2007. George is een imker die het door de bijensterfte steeds zwaarder heeft, maar hij hoopt dat zijn zoon de redding van de boerderij zal betekenen.
China, ergens in de nabije toekomst. De bijen zijn verdwenen. Tao bestuift handmatig bloemen en wil haar zoon een opleiding en een beter leven geven.
Maja Lunde verbindt op meeslepende wijze het verleden, het heden en de sombere toekomst van de bij, maar ook de aangrijpende verhalen van drie mensen die het beste proberen te doen voor hun kinderen.

‘Een boek over bijen. Over het bijenvolk – het superorganisme, waar ieder individu, ieder klein insect onderworpen was aan het grotere geheel.’

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maja Lunde
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023494904
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2016
Bestandsgrootte
1184976 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
329