De geschiedenis van bijen (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Maja Lunde

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Engeland, 1852. Bioloog William is al weken niet meer uit bed gekomen. Hij heeft het idee dat hij als onderzoeker mislukt is. Maar dan komt hij op een idee dat alles kan veranderen: een nieuw soort bijenkorf die hem en zijn kinderen eer en roem zal brengen. De Verenigde Staten, 2007. Imker George werkt hard op zijn boerderij. Hij hoopt dat zijn zoon het bedrijf op een dag wil overnemen, maar Tom droomt van de journalistiek. Als George op een dag zijn korven controleert, verandert alles: zijn bijen sterven. China, ergens in de nabije toekomst. De bijen zijn verdwenen. Daarom bestuift Tao samen met andere arbeiders handmatig bloemen. Ze droomt van een beter leven voor haar zoon. Maar als hij een mysterieus ongeluk krijgt, staat alles op het spel: het leven van haar kind en de toekomst van de mensheid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maja Lunde
Uitgever
Signatuur
ISBN
9789044932379
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
1078795 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Engeland, 1852. Bioloog William is al weken niet meer uit bed gekomen. Hij heeft het idee dat hij als onderzoeker mislukt is. Maar dan komt hij op een idee dat alles kan veranderen: een nieuw soort bijenkorf die hem en zijn kinderen eer en roem zal brengen.

De Verenigde Staten, 2007. Imker George werkt hard op zijn boerderij. Hij hoopt dat zijn zoon het bedrijf op een dag wil overnemen, maar Tom droomt van de journalistiek. Als George op een dag zijn korven controleert, verandert alles: zijn bijen sterven.

China, ergens in de nabije toekomst. De bijen zijn verdwenen. Daarom bestuift Tao samen met andere arbeiders handmatig bloemen. Ze droomt van een beter leven voor haar zoon. Maar als hij een mysterieus ongeluk krijgt, staat alles op het spel: het leven van haar kind en de toekomst van de mensheid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maja Lunde
Uitgever
Signatuur
ISBN
9789044932379
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
1078795 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320