De geheimzinnige gang (e-Book)

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Neal Shusterman, Eric Elfman

EPUB met digitaal watermerk | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De geheimzinnige gang van Neal Shusterman & Eric Elfman Het slot van de Accelerati-trilogie! Controle over alle energie van de wereld: dat is wat Edison, de leider van het Accelerati-genootschap wil. Om dat te bereiken heeft hij nog drie ontbrekende voorwerpen nodig. Nick kan niet anders dan Edison helpen bij zijn zoektocht naar deze laatste onderdelen van Tesla's ultieme mega-uitvinding. Alleen zo kan hij zijn vader en broertje beschermen. Hulp van zijn vrienden hoeft hij niet te verwachten. Verspreid over de wereld worstelen zij met hun eigen mysteries: Vince zit in Schotland, Caitlin en Mitch zijn voortdurend onderweg en waar hangt Petula eigenlijk uit?Nick beseft dat dit zijn gevaarlijkste opdracht ooit wordt: het gaat om Tesla's krachtigste uitvindingen aller tijden, die samen in staat zijn om de tijd te verpletteren en de ruimte te doen instorten... Lukt het hem om de wereld, en daarmee zichzelf en zijn vrienden, te redden van de ondergang? Lees de hele Accelerati-trilogie!De mysterieuze zolderDeel 2 - De raadselachtige ruimteDeel 3 - De geheimzinnige gang

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Neal Shusterman, Eric Elfman
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000345960
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2016
Bestandsgrootte
4108330 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
323

Beschrijving

De geheimzinnige gang van Neal Shusterman & Eric Elfman

Het slot van de Accelerati-trilogie!

Controle over alle energie van de wereld: dat is wat Edison, de leider van het Accelerati-genootschap wil. Om dat te bereiken heeft hij nog drie ontbrekende voorwerpen nodig. Nick kan niet anders dan Edison helpen bij zijn zoektocht naar deze laatste onderdelen van Tesla's ultieme mega-uitvinding. Alleen zo kan hij zijn vader en broertje beschermen. Hulp van zijn vrienden hoeft hij niet te verwachten. Verspreid over de wereld worstelen zij met hun eigen mysteries: Vince zit in Schotland, Caitlin en Mitch zijn voortdurend onderweg en waar hangt Petula eigenlijk uit?
Nick beseft dat dit zijn gevaarlijkste opdracht ooit wordt: het gaat om Tesla's krachtigste uitvindingen aller tijden, die samen in staat zijn om de tijd te verpletteren en de ruimte te doen instorten... Lukt het hem om de wereld, en daarmee zichzelf en zijn vrienden, te redden van de ondergang?

Lees de hele Accelerati-trilogie!
De mysterieuze zolder
Deel 2 - De raadselachtige ruimteDeel 3 - De geheimzinnige gang

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Neal Shusterman, Eric Elfman
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000345960
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2016
Bestandsgrootte
4108330 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
323