De geheimen van Ransom Canyon (e-Book)

€ 7,99
Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Jodi Thomas

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Liefde en drama in een weergaloze setting: deze cowboyromance is dé opvolger van Virgin River!De doorgewinterde rancher Staten Kirkland voelt zich eenzaam, worstelt met het verleden en maakt zich grote zorgen over het voortbestaan van de familieranch. Gelukkig kan hij in het gezelschap van de rustige en liefdevolle Quinn O’Grady zijn zorgen af en toe vergeten. Wat hij niet weet, is dat Quinn een groot geheim met zich meedraagt, waardoor ze zich nooit helemaal durft bloot te geven.Dan wordt het altijd rustige Texaanse platteland opgeschrikt door de komst van een nieuwe bewoner met een verborgen verleden. Tussen alle onrust en onzekerheid door is het nog maar de vraag of Staten en Quinn hun sluimerende liefde een kans kunnen geven.De Ransom Canyon-serie gaat over vier families die op de proef worden gesteld op het prachtige platteland van Texas. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jodi Thomas
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402772630
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2024
Bestandsgrootte
2692480 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
242

Beschrijving

Liefde en drama in een weergaloze setting: deze cowboyromance is dé opvolger van Virgin River!

De doorgewinterde rancher Staten Kirkland voelt zich eenzaam, worstelt met het verleden en maakt zich grote zorgen over het voortbestaan van de familieranch. Gelukkig kan hij in het gezelschap van de rustige en liefdevolle Quinn O’Grady zijn zorgen af en toe vergeten. Wat hij niet weet, is dat Quinn een groot geheim met zich meedraagt, waardoor ze zich nooit helemaal durft bloot te geven.

Dan wordt het altijd rustige Texaanse platteland opgeschrikt door de komst van een nieuwe bewoner met een verborgen verleden. Tussen alle onrust en onzekerheid door is het nog maar de vraag of Staten en Quinn hun sluimerende liefde een kans kunnen geven.

De Ransom Canyon-serie gaat over vier families die op de proef worden gesteld op het prachtige platteland van Texas.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jodi Thomas
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402772630
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2024
Bestandsgrootte
2692480 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
242