De geheime orde (e-Book)

Een Gabriel Allon-thriller

€ 7,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Daniel Silva

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De nieuwe thriller van bestsellerauteur Daniel Silva zit wederom boordevol actie en internationale intrige, waar meesterspion en kunstrestaurateur Gabriel Allon zich met overgave in stort.Met tweeëntwintig thrillers op zijn naam heeft Daniel Silva lezers wereldwijd vermaakt met mysterieuze plots en ijzingwekkende cliffhangers. Aan de hand van diverse personages en afwisselende locaties neemt Silva de lezer mee in verschillende complotten.En nu is hij terug met De geheime orde: een blockbuster van een thriller met een verhaal dat je niet meer loslaat. Gabriel Allon reist af naar het Vaticaan waar hij samen met zijn vriend, aartsbisschop Luigi Donati, een mysterie moet oplossen.Een must-read voor de fans én voor lezers die verre reizen willen maken zonder hun stoel te verlaten. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Daniel Silva
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402760392
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
1368750 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
344

Beschrijving

De nieuwe thriller van bestsellerauteur Daniel Silva zit wederom boordevol actie en internationale intrige, waar meesterspion en kunstrestaurateur Gabriel Allon zich met overgave in stort.

Met tweeëntwintig thrillers op zijn naam heeft Daniel Silva lezers wereldwijd vermaakt met mysterieuze plots en ijzingwekkende cliffhangers. Aan de hand van diverse personages en afwisselende locaties neemt Silva de lezer mee in verschillende complotten.

En nu is hij terug met De geheime orde: een blockbuster van een thriller met een verhaal dat je niet meer loslaat. Gabriel Allon reist af naar het Vaticaan waar hij samen met zijn vriend, aartsbisschop Luigi Donati, een mysterie moet oplossen.

Een must-read voor de fans én voor lezers die verre reizen willen maken zonder hun stoel te verlaten.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Daniel Silva
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402760392
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
1368750 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
344