De geheime band tussen mens en natuur (e-Book)

Over de hartslag van bomen, onze zeven zintuigen en de vraag of planten bewustzijn hebben

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Peter Wohlleben

EPUB met digitaal watermerk | April 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Is de mens nog verbonden met de natuur? Peter Wohlleben is ervan overtuigd dat de band tussen mens en natuur nog steeds sterk en intact is, ook al zijn we ons daar niet altijd van bewust.Onze bloeddruk normaliseert in de omgeving van bomen. De kleur groen kalmeert ons. Het bos scherpt onze zintuigen: het leert ons ruiken, horen, voelen en zien. Omgekeerd reageren planten ook positief op menselijk contact. Op basis van de nieuwste wetenschappelijke bevindingen en zijn eigen decennialange observaties opent Peter Wohlleben onze ogen voor het verborgen samenspel tussen mens en natuur. Hij neemt ons mee naar een prachtige wereld waarin de mens geen superieur wezen is, maar een deel van de natuur, zoals elke plant en elk dier. En hij laat ons beseffen dat het in het grootste belang is om dit kostbare bezit te behouden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Wohlleben
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044979220
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
1332981 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Is de mens nog verbonden met de natuur? Peter Wohlleben is ervan overtuigd dat de band tussen mens en natuur nog steeds sterk en intact is, ook al zijn we ons daar niet altijd van bewust.Onze bloeddruk normaliseert in de omgeving van bomen. De kleur groen kalmeert ons. Het bos scherpt onze zintuigen: het leert ons ruiken, horen, voelen en zien. Omgekeerd reageren planten ook positief op menselijk contact.

Op basis van de nieuwste wetenschappelijke bevindingen en zijn eigen decennialange observaties opent Peter Wohlleben onze ogen voor het verborgen samenspel tussen mens en natuur. Hij neemt ons mee naar een prachtige wereld waarin de mens geen superieur wezen is, maar een deel van de natuur, zoals elke plant en elk dier. En hij laat ons beseffen dat het in het grootste belang is om dit kostbare bezit te behouden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Wohlleben
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044979220
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
1332981 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240