De fatale fuik (e-Book)

Prijs € 8,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Henk Werson

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De fatale fuik gaat over de keiharde wereld van mensenhandel en gedwongen prostitutie, en over de bestrijding daarvan. Hoofdinspecteur Henk Werson is een van die bestrijders en dit boek is het verslag van zijn jarenlange ervaringen. Hij vertelt over slachtoffers en daders, hoe opsporing in zijn werk gaat en informeert over de sociale, politionele en juridische aspecten.Het zijn schokkende verhalen over uitbuiting, geweld, schaamte en spijt, en over foutieve en naïeve beeldvorming waarmee meisjes nog al te vaak in een fatale fuik stappen. Een fuik waaruit ontsnapping slechts mogelijk is met heel veel moeite, geluk en de hulp van experts als de auteur van dit boek en zijn team.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henk Werson
Uitgever
Carrera
ISBN
9789048813940
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2012
Bestandsgrootte
1783950 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
341

Beschrijving

De fatale fuik gaat over de keiharde wereld van mensenhandel en gedwongen prostitutie, en over de bestrijding daarvan. Hoofdinspecteur Henk Werson is een van die bestrijders en dit boek is het verslag van zijn jarenlange ervaringen. Hij vertelt over slachtoffers en daders, hoe opsporing in zijn werk gaat en informeert over de sociale, politionele en juridische aspecten.

Het zijn schokkende verhalen over uitbuiting, geweld, schaamte en spijt, en over foutieve en naïeve beeldvorming waarmee meisjes nog al te vaak in een fatale fuik stappen. Een fuik waaruit ontsnapping slechts mogelijk is met heel veel moeite, geluk en de hulp van experts als de auteur van dit boek en zijn team.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henk Werson
Uitgever
Carrera
ISBN
9789048813940
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2012
Bestandsgrootte
1783950 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
341