De familieblues (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Yvonne Kroonenberg

EPUB | September 2011 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je familie kies je niet uit. Je hoort erbij of je dat leuk vindt of niet. Sommige mensen vinden het enig, ze gaan naar alle verjaardagen. Ze helpen elkaar. In andere families heerst een koele afstand. Yvonne Kroonenberg maakte een rondgang langs allerlei families. In dit vrolijke boek legt ze uit waarom broers liever niet op elkaar lijken en zussen juist wel. Waarom omas elkaar niet aardig vinden en ooms flauwe grappen maken. Ze ziet hoe sommige schoondochters oppermachtig zijn, terwijl andere als voetveeg worden gebruikt. Terwijl je dit boek leest, zie je hoe het er in je eigen familie aan toegaat.Yvonne Kroonenberg (1950) is psycholoog en woont in Amsterdam. Zij schreef onder meer de bestsellers Alles went behalve een vent, Het zit op de bank en het zapt, Monogamie voor beginners en Alleen de knor wordt niet gebruikt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Yvonne Kroonenberg
Uitgever
Contact
ISBN
9789025437978
Formaat
EPUB
Publicatiedatum
September 2011
Bestandsgrootte
218115 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Je familie kies je niet uit. Je hoort erbij of je dat leuk vindt of niet. Sommige mensen vinden het enig, ze gaan naar alle verjaardagen. Ze helpen elkaar. In andere families heerst een koele afstand. Yvonne Kroonenberg maakte een rondgang langs allerlei families. In dit vrolijke boek legt ze uit waarom broers liever niet op elkaar lijken en zussen juist wel. Waarom omas elkaar niet aardig vinden en ooms flauwe grappen maken. Ze ziet hoe sommige schoondochters oppermachtig zijn, terwijl andere als voetveeg worden gebruikt. Terwijl je dit boek leest, zie je hoe het er in je eigen familie aan toegaat.
Yvonne Kroonenberg (1950) is psycholoog en woont in Amsterdam. Zij schreef onder meer de bestsellers Alles went behalve een vent, Het zit op de bank en het zapt, Monogamie voor beginners en Alleen de knor wordt niet gebruikt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Yvonne Kroonenberg
Uitgever
Contact
ISBN
9789025437978
Formaat
EPUB
Publicatiedatum
September 2011
Bestandsgrootte
218115 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160