De essentie van administratieve organisatie

hoofdlijnen van de administratieve organisatie in een praktische en logistieke context

Prijs € 29,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Wim Fennis, Jan-Pieter Schilderinck

Paperback | December 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De meeste ondernemingen hebben een gedegen administratieve organisatie nodig om alle processen te kunnen registreren, controleren en uitvoeren. Administratief-organisatorische en logistieke bedrijfsprocessen zijn meestal erg complex. Studenten hebben dan ook vaak moeite om deze processen te doorgronden.De essentie van administratieve organisatie biedt een begrijpelijke en overzichtelijke inleiding op het vakgebied administratieve organisatie (AO). Met dit boek wordt AO toegankelijk voor alle hbo-studenten die hiermee in hun studie te maken krijgen. Het boek bespreekt in drie delen de functionele processen van de drie belangrijkste bedrijfstypen: handelsondernemingen, industriële ondernemingen en dienstverlenende ondernemingen. De auteurs koppelen de theorie steeds aan de praktijk, door middel van praktische voorbeelden en schema’s. Aan de hand van vragen en cases kunnen studenten hun kennis toetsen. Bij dit boek hoort een website, waarop aanvullend studiemateriaal te vinden is.De essentie van administratieve organisatie is bedoeld voor bedrijfskundige en economische hbo-opleidingen waarin AO relevant is. Bij de opleidingen accountancy en bedrijfseconomie kan dit boek dienen als een overzichtelijke inleiding.Wim Fennis is docent administratieve organisatie en bedrijfseconomie aan de Hogeschool Utrecht. Jan-Pieter Schilderinck doceert administratieve organisatie en bedrijfsadministratie aan de Avans Hogeschool in Breda.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wim Fennis, Jan-Pieter Schilderinck
Uitgever
Coutinho
ISBN
9789046902295
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
223

Beschrijving

De meeste ondernemingen hebben een gedegen administratieve organisatie nodig om alle processen te kunnen registreren, controleren en uitvoeren. Administratief-organisatorische en logistieke bedrijfsprocessen zijn meestal erg complex. Studenten hebben dan ook vaak moeite om deze processen te doorgronden.

De essentie van administratieve organisatie biedt een begrijpelijke en overzichtelijke inleiding op het vakgebied administratieve organisatie (AO). Met dit boek wordt AO toegankelijk voor alle hbo-studenten die hiermee in hun studie te maken krijgen.
Het boek bespreekt in drie delen de functionele processen van de drie belangrijkste bedrijfstypen: handelsondernemingen, industriële ondernemingen en dienstverlenende ondernemingen. De auteurs koppelen de theorie steeds aan de praktijk, door middel van praktische voorbeelden en schema’s. Aan de hand van vragen en cases kunnen studenten hun kennis toetsen.
Bij dit boek hoort een website, waarop aanvullend studiemateriaal te vinden is.

De essentie van administratieve organisatie is bedoeld voor bedrijfskundige en economische hbo-opleidingen waarin AO relevant is. Bij de opleidingen accountancy en bedrijfseconomie kan dit boek dienen als een overzichtelijke inleiding.

Wim Fennis is docent administratieve organisatie en bedrijfseconomie aan de Hogeschool Utrecht. Jan-Pieter Schilderinck doceert administratieve organisatie en bedrijfsadministratie aan de Avans Hogeschool in Breda.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wim Fennis, Jan-Pieter Schilderinck
Uitgever
Coutinho
ISBN
9789046902295
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
223