De Elfen

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Bernhard Hennen

Paperback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

BERNHARD HENNEN DE ELFEN Bernhard Hennen verwierf wereldwijd naam en faam met zijn romans over het geheimzinnige elfenvolk. Van zijn succesvolle heldenverhalen werden alleen al in Nederland en België meer dan 125.000 exemplaren verkocht. Niet in de laatste plaats vanwege de innemende Farodin en Nuramon, de twee dappere elfen, die minstens zo gedenkwaardig zijn als Tolkiens Elrond en Legolas. DE ELFEN Onder het elfenvolk, dat in afzondering leeft, ontstaat grote onrust als bekend wordt dat een van hun demonische aartsvijanden opnieuw van zich doet spreken. De elfen Farodin en Nuramon worden door hun broeders en zusters aangewezen om op onderzoek uit te gaan. Via de elfenportalen reizen ze af naar de mensenwereld, maar hun zoektocht is nog niet begonnen of onverwachte vijanden én bondgenoten dienen zich aan. 'Bernhard Hennens elfenromans behoren tot het beste wat de fantasy heeft voortgebracht.' - Wolfgang Hohlbein

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bernhard Hennen
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024564057
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
672

Beschrijving

BERNHARD HENNEN
DE ELFEN
Bernhard Hennen verwierf wereldwijd naam en faam met zijn romans over het geheimzinnige elfenvolk. Van zijn succesvolle heldenverhalen werden alleen al in Nederland en België meer dan 125.000 exemplaren verkocht. Niet in de laatste plaats vanwege de innemende Farodin en Nuramon, de twee dappere elfen, die minstens zo gedenkwaardig zijn als Tolkiens Elrond en Legolas.
DE ELFEN

Onder het elfenvolk, dat in afzondering leeft, ontstaat grote onrust als bekend wordt dat een van hun demonische aartsvijanden opnieuw van zich doet spreken. De elfen Farodin en Nuramon worden door hun broeders en zusters aangewezen om op onderzoek uit te gaan. Via de elfenportalen reizen ze af naar de mensenwereld, maar hun zoektocht is nog niet begonnen of onverwachte vijanden én bondgenoten dienen zich aan.
'Bernhard Hennens elfenromans behoren tot het beste wat de fantasy heeft voortgebracht.' - Wolfgang Hohlbein

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bernhard Hennen
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024564057
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
672