De eerste biechtmoeder / de legende van Magda Searus (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Terry Goodkind

EPUB met digitaal watermerk | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Eerste Biechtmoeder – De Legende van Magda Searus Met de elf boeken omvattende serie De Wetten van de Magie wist Terry Goodkind wereldwijd miljoenen lezers aan zich te binden. Hoofdrolspelers Richard Rahl en Kahlan Amnell zijn inmiddels een begrip. In deze roman, De Eerste Biechtmoeder, doet Terry Goodkind een grote stap terug in de geschiedenis van De Wetten van de Magie. De lezer komt meer te weten over hoe ooit de oorlog tussen de Oude en de Nieuwe Wereld ontstond, over de ontstaansgeschiedenis van het Zwaard van de Waarheid, over het verbergen van de Tempel der Winden en meer, veel meer. Maar... ... weinig is bekend over de oorsprong van de Biechtmoeders, van wie ook Kahlan afstamt. In dit verre verleden, een tijd waarin Biechtmoeders nog niet bestonden en de wereld een duistere en gevaarlijke plek was, maken we kennis met een vrouw die alles is kwijtgeraakt, haar man, haar toekomst, alles. Kortom, een vrouw die niets meer te verliezen heeft. Dit is het verhaal van de allereerste Biechtmoeder: Magda Searus.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Terry Goodkind
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024558537
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2012
Bestandsgrootte
727905 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
512

Beschrijving

De Eerste Biechtmoeder – De Legende van Magda Searus

Met de elf boeken omvattende serie De Wetten van de Magie wist Terry Goodkind wereldwijd miljoenen lezers aan zich te binden. Hoofdrolspelers Richard Rahl en Kahlan Amnell zijn inmiddels een begrip. In deze roman, De Eerste Biechtmoeder, doet Terry Goodkind een grote stap terug in de geschiedenis van De Wetten van de Magie.

De lezer komt meer te weten over hoe ooit de oorlog tussen de Oude en de Nieuwe Wereld ontstond, over de ontstaansgeschiedenis van het Zwaard van de Waarheid, over het verbergen van de Tempel der Winden en meer, veel meer. Maar...

... weinig is bekend over de oorsprong van de Biechtmoeders, van wie ook Kahlan afstamt. In dit verre verleden, een tijd waarin Biechtmoeders nog niet bestonden en de wereld een duistere en gevaarlijke plek was, maken we kennis met een vrouw die alles is kwijtgeraakt, haar man, haar toekomst, alles. Kortom, een vrouw die niets meer te verliezen heeft.
Dit is het verhaal van de allereerste Biechtmoeder: Magda Searus.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Terry Goodkind
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024558537
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2012
Bestandsgrootte
727905 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
512