De drie laatste dagen van Pompeii (e-Book)

23-25 oktober 79, van uur tot uur

Prijs € 13,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Alberto Angela

EPUB met digitaal watermerk | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het is 23 oktober 79 na Christus. Een elegante edelvrouwe uit Herculaneum organiseert een banket. Onder de gasten bevinden zich een machtige tribuun, een beroemde actrice en een ondernemer zonder scrupules. Vierentwintig uur later doet de Vesuvius de hel ontbranden. Het is de grootste ramp in de antieke wereld. Alberto Angela beschrijft, zoals niemand vóór hem ooit gedaan heeft, het tragische einde van een wondermooie stad. Hij volgt daarbij de laatste uren van het leven van mensen die echt bestaan hebben. Hij komt zeven overlevenden op het spoor (en een moord) en ontdekt vele verbazingwekkende waarheden. Eentje springt er vooral uit: vanuit Pompeii zag je destijds helemaal geen vulkaan. De meeste bewoners hadden geen idee van de naderende ramp. Het is 79 na Christus, welkom in Pompeii!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Alberto Angela
Uitgever
Athenaeum - Polak & van Gennep
ISBN
9789025301378
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2016
Bestandsgrootte
5926743 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
487

Beschrijving

Het is 23 oktober 79 na Christus. Een elegante edelvrouwe uit Herculaneum organiseert een banket. Onder de gasten bevinden zich een machtige tribuun, een beroemde actrice en een ondernemer zonder scrupules. Vierentwintig uur later doet de Vesuvius de hel ontbranden. Het is de grootste ramp in de antieke wereld.
Alberto Angela beschrijft, zoals niemand vóór hem ooit gedaan heeft, het tragische einde van een wondermooie stad. Hij volgt daarbij de laatste uren van het leven van mensen die echt bestaan hebben. Hij komt zeven overlevenden op het spoor (en een moord) en ontdekt vele verbazingwekkende waarheden. Eentje springt er vooral uit: vanuit Pompeii zag je destijds helemaal geen vulkaan. De meeste bewoners hadden geen idee van de naderende ramp. Het is 79 na Christus, welkom in Pompeii!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Alberto Angela
Uitgever
Athenaeum - Polak & van Gennep
ISBN
9789025301378
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2016
Bestandsgrootte
5926743 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
487