De draagbare Van Rossem (e-Book)

Prijs € 13,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Maarten van Rossem

EPUB met digitaal watermerk | April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De complete twintigste eeuw volgend Maarten van Rossem 'Gisteren een terreuraanslag en vandaag weten we al dat er een nieuw tijdperk is aangebroken?' was vlak na 9/11 het retorische antwoord van Van Rossem op een vraag van de tv-presentator. De nuchtere en realistische uitspraken van Maarten van Rossem worden niet door iedereen gewaardeerd. Voor al die mensen die hem wel als een verademing ervaren is er De draagbare Van Rossem. Een selectie uit de artikelen en boeken die hij in de afgelopen jaren heeft geschreven, waaronder de bestsellers Drie oorlogen, Waarom is de burger boos? en Kapitalisme zonder remmen. De draagbare Van Rossem geeft een helder en compleet beeld van de twintigste eeuw. Maarten van Rossem kan zich nog altijd verbazen over de reusachtige technologische ontwikkeling, ingezet in de negentiende eeuw, en over de spectaculaire welvaartsgroei, over de zinloze nucleaire wapenwedloop ten tijde van de Koude Oorlog, de disfunctionele Amerikaanse politieke cultuur en de opkomst en aanhoudende populariteit van het populisme. Maarten van Rossem, Nederlands bekendste historicus en Amerikadeskundige, was bijzonder hoogleraar aan de Universiteit Utrecht. Hij is regelmatig te gast als commentator op radio en televisie. Sinds 2008 heeft hij zijn eigen glossy Maarten!. Van Rossem heeft een groot aantal boeken op zijn naam staan, waaronder Waarom is de burger boos?, Kapitalisme zonder remmen, De Verenigde Staten in de twintigste eeuw, Waarom de stoommachine geen Chinese uitvinding is, Europa volgens Maarten van Rossem en Het einde van het Romeinse Rijk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maarten van Rossem
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046820483
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2016
Bestandsgrootte
867498 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
341

Beschrijving

De complete twintigste eeuw volgend Maarten van Rossem
'Gisteren een terreuraanslag en vandaag weten we al dat er een nieuw tijdperk is aangebroken?' was vlak na 9/11 het retorische antwoord van Van Rossem op een vraag van de tv-presentator. De nuchtere en realistische uitspraken van Maarten van Rossem worden niet door iedereen gewaardeerd. Voor al die mensen die hem wel als een verademing ervaren is er De draagbare Van Rossem. Een selectie uit de artikelen en boeken die hij in de afgelopen jaren heeft geschreven, waaronder de bestsellers Drie oorlogen, Waarom is de burger boos? en Kapitalisme zonder remmen.
De draagbare Van Rossem geeft een helder en compleet beeld van de twintigste eeuw. Maarten van Rossem kan zich nog altijd verbazen over de reusachtige technologische ontwikkeling, ingezet in de negentiende eeuw, en over de spectaculaire welvaartsgroei, over de zinloze nucleaire wapenwedloop ten tijde van de Koude Oorlog, de disfunctionele Amerikaanse politieke cultuur en de opkomst en aanhoudende populariteit van het populisme.
Maarten van Rossem, Nederlands bekendste historicus en Amerikadeskundige, was bijzonder hoogleraar aan de Universiteit Utrecht. Hij is regelmatig te gast als commentator op radio en televisie. Sinds 2008 heeft hij zijn eigen glossy Maarten!. Van Rossem heeft een groot aantal boeken op zijn naam staan, waaronder Waarom is de burger boos?, Kapitalisme zonder remmen, De Verenigde Staten in de twintigste eeuw, Waarom de stoommachine geen Chinese uitvinding is, Europa volgens Maarten van Rossem en Het einde van het Romeinse Rijk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maarten van Rossem
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046820483
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2016
Bestandsgrootte
867498 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
341