De doolhof (e-Book)

Prijs € 4,49
Download direct dit e-Book

Marianne Philips

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een boek vol avontuur, spelend in het zestiende-eeuwse Frankrijk. De hoofdfiguur is Jean, later Sieur Jean, weer later graaf Jean Louis Armand d'Anzun, die niet weet wie zijn vader is. Zijn romantisch leven begint op een eenzaam Normandisch kasteel, verplaatst zich naar vreemde landen tijdens veldtochten in dienst des konings en sluit af in Bourgondiƫ op een feodaal landgoed. Als eindelijk de edelman in de verwarrende kronkelpaden van de concrete doolhof onder het voorvaderlijk kasteel (zelfs Alfred Hitchcock zou hier inspiratie kunnen vinden) ten slotte de uitweg vindt, ziet hij ook licht schemeren aan het einde van de nog veel verwarrender kronkelpaden van zijn leven. Dit boek over zin en wezen van het leven, gecamoufleerd in het luchtige kleed van een romantische vertelling, verrukt bladzij na bladzij door de frisheid en de vaart waarmee het geschreven is.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marianne Philips
Uitgever
Querido
ISBN
9789021449586
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2013
Bestandsgrootte
781740 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
117

Beschrijving

Een boek vol avontuur, spelend in het zestiende-eeuwse Frankrijk. De hoofdfiguur is Jean, later Sieur Jean, weer later graaf Jean Louis Armand d'Anzun, die niet weet wie zijn vader is. Zijn romantisch leven begint op een eenzaam Normandisch kasteel, verplaatst zich naar vreemde landen tijdens veldtochten in dienst des konings en sluit af in Bourgondiƫ op een feodaal landgoed. Als eindelijk de edelman in de verwarrende kronkelpaden van de concrete doolhof onder het voorvaderlijk kasteel (zelfs Alfred Hitchcock zou hier inspiratie kunnen vinden) ten slotte de uitweg vindt, ziet hij ook licht schemeren aan het einde van de nog veel verwarrender kronkelpaden van zijn leven.
Dit boek over zin en wezen van het leven, gecamoufleerd in het luchtige kleed van een romantische vertelling, verrukt bladzij na bladzij door de frisheid en de vaart waarmee het geschreven is.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marianne Philips
Uitgever
Querido
ISBN
9789021449586
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2013
Bestandsgrootte
781740 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
117