De directrice van Rosemere (e-Book)

roman

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Sarah Ladd

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2015 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 33 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

In de historische roman ‘De directrice van Rosemere’ van Sarah Ladd moet een man de liefde van zijn leven op straat zetten om zijn erfenis te redden. De 25-jarige Patience Creighton wordt een oude vrijster genoemd. De directrice van de Rosemere School for Young Ladies had verwacht dat haar hart ooit veroverd zou worden door een elegante jongeman, maar zover is nooit gekomen. En sinds haar vaders dood heeft ze haar handen vol aan de zorg voor haar moeder en het besturen van de school. Maar dan staat op een avond haar zwaargewonde huurbaas voor de deur. Patience verzorgt hem, maar kan niet vermoeden dat deze man haar toekomst op het spel zet Sarah Ladd schrijft net als Julie Klassen romans die zich afspelen in de Regency-periode in Engeland. Eerder verscheen ‘De erfgename van Winterwood’.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sarah Ladd
Uitgever
Voorhoeve
ISBN
9789029723862
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2015
Bestandsgrootte
1089537 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Beschrijving

In de historische roman ‘De directrice van Rosemere’ van Sarah Ladd moet een man de liefde van zijn leven op straat zetten om zijn erfenis te redden.
De 25-jarige Patience Creighton wordt een oude vrijster genoemd. De directrice van de Rosemere School for Young Ladies had verwacht dat haar hart ooit veroverd zou worden door een elegante jongeman, maar zover is nooit gekomen. En sinds haar vaders dood heeft ze haar handen vol aan de zorg voor haar moeder en het besturen van de school.
Maar dan staat op een avond haar zwaargewonde huurbaas voor de deur. Patience verzorgt hem, maar kan niet vermoeden dat deze man haar toekomst op het spel zet
Sarah Ladd schrijft net als Julie Klassen romans die zich afspelen in de Regency-periode in Engeland. Eerder verscheen ‘De erfgename van Winterwood’.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sarah Ladd
Uitgever
Voorhoeve
ISBN
9789029723862
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2015
Bestandsgrootte
1089537 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264