De cyberkiller (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Jeffery Deaver

EPUB met digitaal watermerk | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Silicon Valley worden mysterieuze moorden gepleegd door een psychopathische hacker die alles van zijn slachtoffers afweet. Hun werk, vrienden, relaties, hobby's, en zelfs hun geheimen... Uiteindelijk berooft hij zijn slachtoffers van hun allerlaatste bezit: het leven. Inspecteur Bishop van Moordzaken schakelt een jonge hacker, die een straf uitzit wegens computerfraude, Wyatt Gilllette in. Bishops en Gilettes jacht op de geheimzinnige dader vindt zowel in de werkelijke als in de virtuele wereld plaats en vergt het uiterste van hun doorzettingsvermogen en vindingrijkheid, want de dader schijnt precies te weten waar zij mee bezig zijn en lijkt hen steeds een stapje voor.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jeffery Deaver
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789000322015
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2012
Bestandsgrootte
655789 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In Silicon Valley worden mysterieuze moorden gepleegd door een psychopathische hacker die alles van zijn slachtoffers afweet. Hun werk, vrienden, relaties, hobby's, en zelfs hun geheimen... Uiteindelijk berooft hij zijn slachtoffers van hun allerlaatste bezit: het leven.

Inspecteur Bishop van Moordzaken schakelt een jonge hacker, die een straf uitzit wegens computerfraude, Wyatt Gilllette in. Bishops en Gilettes jacht op de geheimzinnige dader vindt zowel in de werkelijke als in de virtuele wereld plaats en vergt het uiterste van hun doorzettingsvermogen en vindingrijkheid, want de dader schijnt precies te weten waar zij mee bezig zijn en lijkt hen steeds een stapje voor.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jeffery Deaver
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789000322015
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2012
Bestandsgrootte
655789 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig