De Cock en de moord in het circus / deel 72 (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Baantjer

EPUB met digitaal watermerk | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deel 72 in de Baantjer-serie, ‘De Cock en de moord in het circus’, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.De Cock heeft met zijn vrouw een avondvoorstelling van Circus Kramsky bijgewoond. Wanneer hij met zijn vrouw op het punt staat het terrein te verlaten, krijgt de avond een andere wending: hij krijgt te horen dat de beroemde clown Grimaldo dood is aangetroffen in zijn woonwagen.De Cock (met ceeooceekaa) kan meteen aan de slag... Hij constateert al snel dat Grimaldo is vermoord. Hoe meer hij in de zaak duikt, hoe meer hij ontdekt dat het circus niet alleen een wereld is van glitter en klatergoud, maar ook een poel van jaloezie en achterdocht. Het kost De Cock dan ook de grootste moeite om ondanks alle emoties en oplaaiende circusvetes, de waarheid boven tafel te krijgen. ?A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de ‘De Cock’-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Peter Römer schrijft geheel in de geest van Appie Baantjer, en zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Baantjer
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026133732
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2013
Bestandsgrootte
678101 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
142

Beschrijving

Deel 72 in de Baantjer-serie, ‘De Cock en de moord in het circus’, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

De Cock heeft met zijn vrouw een avondvoorstelling van Circus Kramsky bijgewoond. Wanneer hij met zijn vrouw op het punt staat het terrein te verlaten, krijgt de avond een andere wending: hij krijgt te horen dat de beroemde clown Grimaldo dood is aangetroffen in zijn woonwagen.

De Cock (met ceeooceekaa) kan meteen aan de slag... Hij constateert al snel dat Grimaldo is vermoord. Hoe meer hij in de zaak duikt, hoe meer hij ontdekt dat het circus niet alleen een wereld is van glitter en klatergoud, maar ook een poel van jaloezie en achterdocht. Het kost De Cock dan ook de grootste moeite om ondanks alle emoties en oplaaiende circusvetes, de waarheid boven tafel te krijgen. ?

A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de ‘De Cock’-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Peter Römer schrijft geheel in de geest van Appie Baantjer, en zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Baantjer
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026133732
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2013
Bestandsgrootte
678101 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
142